Kendte

Cara Delevingne beskyldt for shame af fan

Af Stine Kærsgaard 28. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Cara troede, hun var sjov, da hun lavede sjov med en fan, fordi vedkommende pralede med at have hængt ud med hende. Det ser dog ud, til at fans passer på hinanden og ikke finder sig i hvad som helst.

Det må ikke være specielt fedt at være kendt og så opleve, at mange af ens fans pludseligt vender en ryggen. Men det er faktisk, hvad skuespilleren og modellen Cara Delevingne har oplevet de sidste par dage.

Det hele startede, da Cara delte et billede på sin Instagram-profil. Billedet er taget over skulderen på en pige, som sms’er, og det fremgår af teksten, at hun sidder og praler med, at hun hænger ud med Kendall, Gigi og Cara.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Se Cara Delevingne i vildt akavet interview

Uheldigvis er det bare sådan, at pigen aldrig har talt med Cara, og det fik altså Cara til tasterne. Hun delte derfor billedet og skrev:

- Er ret sikker på, at vi aldrig har mødt hinanden #tagetpåfastgerning #HAHAHA.

Caras Instagram-billede og tekst fik fans til at reagere på alle mulige forskellige måder. Hvor nogle mente, at Cara bare var drilsk og sarkastisk, som hun ofte er, mente andre, at hun var streng at gøre grin med en fan på den måde. For eksempel skrev en pige:

- Hvorfor gør hun grin med dem? Hun gør en fan flov. Hendes tone får det til at lyde som om, at hun joker, men faktisk synes, de er irriterende.

Læs også: Cara Delevingne får hjemmelavet tattoo

Men da Cara ikke finder sig i hvad som helst, kom hun derfor hurtigt med en kommentar til hvorfor, hun havde postet billedet:

- Det er ikke min hensigt at gøre grin med dem. Jeg syntes bare, det var sjovt … Hvis I så en person, som I aldrig havde mødt skrive til en ven, at de hang ud med dig, så ville I gøre det samme.

Wow, man må sige, der hurtigt kan komme drama. Hvordan synes I, at Cara håndterede situationen? Og kan I forstå hende?

Få seje facts om Cara i galleriet her:

DesejestefactsomCaraDelevingne

Foto: All Over og Instagram

Læs mere om

MestLæste