Kendte

Camp Rock - nu på DVD!

Af Redaktionen 2. december 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Camp Rock er Disneys nyeste hit og er blevet spået til at blive ligeså stort som High School Musical! Filmen er blevet vist på Disney Channel - men nu kan du faktisk købe Camp Rock i butikkerne! Vi er helt vilde med søde Demi Lovato og den seje musik-lejrskole!

Hvad handler filmen om?
Da hendes mor får arbejde som kok i musiklejren Camp Rock, får Mitchie Torres lov til at deltage i lejren - noget, som hun ellers aldrig ville have råd til. Men for at blive accepteret af de smarte piger i lejren, finder hun på en løgnhistorie om, at hendes mor er chef for en berømt musik-tv-kanal. Samtidig bliver hun gode venner med Shane Gray, der er forsanger i det populære band "Connect 3", og det gør hende upopulær hos den populære pige Tess. Hvor længe kan Mitchie skjule sandheden om sin mor? Og får hun opfyldt sin drøm om at stå på scenen og synge?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvem spiller med?[faktaBox]
Demi Lovato spiller hovedpersonen Mitchie Torres og kan genkende meget af sig selv i rollen.

Tip! Tjek Demis supers'de videoer ud på hendes egen youtube-kanal: www.youtube.com/therealdemilovato

- Jeg kan helt klart identificere mig med Mitchie. Hun er usikker, men finder selvtillid igennem musikken. Det har jeg også prøvet selv, siger Demi.

Lækre Jonas Brothers spiller også med i filmen - Joe Jonas har en af hovedrollerne og spiller den arrogante Shane Gray.

- Jeg kan godt forstå, at Shane er, som han er, men jeg kunne aldrig være sådan selv. Vi har en regel i bandet, der siger "lev nede på jorden, selv om du er på toppen af verden." Jeg synes også, det er godt at se, at Shane faktisk ændrer sig i filmen og kommer ned på jorden igen.

- Der er heldigvis allerede planlagt en Camp Rock 2 - så glæd jer!

MestLæste