Camila Cabello
Kendte

Camila Cabello: Derfor forlod jeg Fifth Harmony

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 15. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Nu taler Camila Cabello endelig ud og fortæller, hvorfor hun forlod det succesfulde pigeband.

I december overraskede Camila Cabello alle Fifth Harmonys fans ved at meddele, at hun ikke længere ville være med i bandet.

Læs også: Fifth Harmony-chok: Camila Cabello forlader bandet

Der har gået mange rygter om, at stemningen mellem pigerne i Fifth Harmony har været meget anstrengt, og mange tror derfor, at Camila valgte at forlade bandet, fordi hun var uvenner med de andre piger.

I et nyt interview med magasinet ”Latina” fortæller Camila selv, hvorfor hun valgte at forlade Fifth Harmony:

- Jeg startede i bandet, da jeg kun var 15 år gammel. Jeg blev nødt til at følge mit hjerte og min kunstneriske vision. Jeg er taknemmelig for alt det, vi havde i Fifth Harmony og for den her nye mulighed. Jeg er mindre fokuseret på succes og mere på, at jeg gør mit allerbedste og følger min kunstneriske vision – uanset hvor det måtte føre mig hen.

Læs også: Camila Cabello får hate efter Shawn Mendes-duet

Det virker til, at Camila forlod bandet for at have mere mulighed for at være sig selv. Hun fortsætter også sin forklaring med en kommentar, der tyder på, at hun ikke følte sig godt tilpas med det liv, hun havde i Fifth Harmony:

- Her er mit drømmeliv: Jeg vil lave musik og have fantastiske oplevelser med folk. Jeg vil ikke låses inde på et hotelværelse og kun tale med pressen og være på den røde løber. Det er ikke det slags liv, jeg vil leve. Jeg vil rejse med rygsæk gennem Europa. Jeg vil møde en spansk fyr i Spanien og blive forelsket.

Kan du forstå, at Camila valgte at forlade Fifth Harmony?

I galleriet kan du se stjerner, som er uvenner:

Stjerner,dereruvenner

De har aldrig officielt sagt noget, men det er alment kendt, at Taylor Swift og Katy Perry ikke kan lide hinanden. Eftersigende startede det for flere år siden, hvor Katy prøvede at stjæle nogle af Taylors dansere til en tour. Siden er det blevet til flere bitchy tweets og Taylors sang ”Bad Blood”, som angiveligt handler om Katy.

Foto: All Over

Kanye West og Jay-Z har kendt hinanden i rigtig mange år, været bedste venner og blandt andet samarbejdet om hip hop-albummet ”Watch the Throne”. Desværre er det lang tid siden, man har set de to rappere sammen, og i efteråret 2016 fortalte kilder, at Jay-Z faktisk ikke kan klare Kanye. Kanye holdt derefter en spydig tale om Jay-Z under en koncert, hvor han afslørede, at deres børn faktisk aldrig har leget sammen.

Foto: All Over

Selena var til den hippe Coachella-musikfestival med Jenner-søstrene i 2014. Efter festivalen gik der dog ikke lang tid, før Selena pludselig holdte op med at følge Kendall og Kylie på Instagram. Siden er Selena blevet set med Kylie, men der er ikke noget, der tyder på, at sangerinden er veninder med Kendall. Rygterne siger, at det har noget at gøre med Selenas eks, Justin Bieber …

Foto: All Over

Det hele startede for maaange år siden med den berømte sætning ”Imma let you finish, but…”, da Kanye greb mikrofonen ud af Taylors hånd til et awardshow. Så troede man lidt, at de var blevet venner igen, men så udgav Kanye sangen ”Famous”, hvor han kaldte Taylor for en bitch. Taylor blev sur og ked af det, men sagen tog en drejning, da Kim Kardashian offentliggjorde en video af et telefonopkald mellem Kanye og Taylor, hvor Taylor godkender dele af Kanyes sang. Taylor siger dog stadig, at hun ikke var klar over, at Kanye ville kalde hende en bitch i sangen.

Foto: All Over

Der har været kold luft mellem One Direction-drengene, siden Zayn forlod bandet i 2015. Det eskalerede på Twitter, hvor Louis og Zayns producer, Naughty Boy, udvekslede nogle meget spydige tweets.

Foto: All Over

Læs mere om

MegetMere