Kendte

Calum Hood tager nøgen-snaps

Af Oliver Kokholm Ungermann 1. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ups, 5 Seconds of Summer-stjernen Calum Hood har taget billeder af sine private dele på Snapchat, og nu er billederne blevet lagt på internettet. Læs her, hvad han siger om det.

Det kan hurtigt gå galt på Snapchat, hvis man ikke passer på og tænker over, hvad man sender til andre. Det har Calum Hood, der spiller bas i 5 Seconds of Summer, måtte lære på den hårde måde.

Tag testen: Hvem fra 5 Seconds of Summer passer du bedst med?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Han har nemlig sendt en video, hvor han trækker ned i sine underbukser og viser, hvad der gemmer sig dernede, til en pige, der hemmeligt har optaget det, og lagt videoen på internettet. Det bekræfter Calum selv på twitter.

- I det mindste ved I nu, hvordan den ser ud, skrev han sjovt, selv om det uden tvivl har været svært for ham at tackle.

Læs også: 10 ting vi elsker ved 5 Seconds of Summer

- Jeg er stadig bare en teenager, der lærer af mine fejl, skrev Calum senere.

Øv for Calum, men hvor er det sejt, at han tager det med oprejst pande! Send aldrig noget på telefonen eller internettet, som du ikke vil have, at andre skal se.

Billederne,stjernerneikkevilhave,duskalse

Cute numse, Cody! Men måske var du lige hurtig nok til at dele den med hele verden?
Okay, vi forstår faktisk SLET ikke, at Austin slettede det her billede. Han er jo vildt hot!
Selv med en mærkelig grimasse er Ariana stadig en af de smukkeste piger, vi har set. Men det er hun åbenbart ikke enig i, for hun slettede nemlig hurtigt sit sjove selfie igen.
Ashley Benson fik ret meget kritik for at have delt det her billede med teksten: - Jeg laver min bedste Amanda Bynes-imitation. Noget tyder på, at Ashley godt selv kunne se, at det ikke var helt sødt gjort. I hvert fald slettede hun billedet igen.
Harry Styles delte det her lidt uheldige billede med teksten: - Har haft et uheld. Vi håber lidt, at det bare var for sjov. Uanset hvad forsvandt billedet hurtigt igen.
Selena delte det her billede af sig selv og Justin Bieber, der fletter ben, før de slog op den første gang. Vi synes, at det er et ret sødt billede, men desværre var Selena ikke enig, så hun slettede det igen.
Kendall fortrød hurtigt sit selfie i sweatshirten, der gør grin med de, der har kritiseret hende for sine spinkle former. Vi synes ellers, at det var ret cool gjort af hende!
På en ferie i Japan delte Justin det her billede foran et monument med teksten: - Tak for alle jeres velsignelser. Problemet var bare, at monumentet var til minde om landets tidligere militærledere, der dræbte en masse mennesker under anden verdenskrig! Justin undskyldte selvfølgelig mange gange og skyndte sig at slette billedet igen.