Kendte

Bruno Mars synger pige til live

Af Oliver Kokholm Ungermann 1. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der skete et sandt mirakel, da en 11-årig pige var døden nær. Læs den vildt rørende historie her!

Der sker af og til små mirakler rundt omkring, men historien om Bruno Mars' musik, der vækker en ung pige til live, må siges at være et af de store.

Læs også: 15 facts om Bruno Mars

I marts 2013 kørte en spritbilist ind i den 11-årige pige Zumyah, hendes gravide mor og to søstre. Kun Zumyah og hendes ene søster overlevede, men Zumyah blev indlagt i en kritisk tilstand med store skader på hjernen. Lægerne måtte fjerne dele af hendes kranie, og håbet syntes at være ude. De fleste overlever nemlig ikke en sådan situation, og hvis de gør, kan de højst sandsynligt ikke gå, tale eller spise selv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men sådan gik det ikke for Zumyah. Hver aften spillede lægerne Bruno Mars-sange for hende, og kun to uger efter, da hendes læge skulle tjekke, hvordan hendes taleevner var, skete der et mirakel:

Læs også: Bruno Mars i sorg

- Jeg spurgte hende, hvad hendes yndlingssang var, og hun svarede Bruno Mars så hurtigt, som man kan nå at svare. Så fandt jeg "Just The Way You Are" på hendes iPhone, og så sang hun hvert eneste ord, selvom hun ikke burde kunne sige noget. Der fik jeg bestemt tåre i øjnene, siger lægen, der fortæller, at Zumyah har danset og sunget lige siden.

Da Bruno Mars hørte historien, blev han så rørt, at han ville møde pigen. Han inviterede hende derfor til sin koncert, hvor han hyldede hende på scenen. Se den vildt rørende video herunder:

Læs også: Sådan bliver Bruno Mars' bryllup

Efter koncerten fik de to også taget billeder sammen, som Bruno Mars delte på sin Instagram. Se billedet her:

Awww, hvor er det bare rørende! Hvad synes du det om det, Bruno Mars gjorde?

Dethedderdekendteivirkeligheden

MestLæste