Kendte

Bruno Mars – Jeg forudser masser af sjov

Af Stine Nielsen 10. december 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Søde Bruno Mars er i dag aktuel med sit nye album ”Unorthodox Jukebox”. Se her, hvad han siger om albummet.

I dag udkommer Bruno Mars' andet album "Unorthodox Jukebox". Du har sikkert allerede vold-hørt hittet "Locked Out of Heaven", men det nye album indeholder også masser af andre nye Bruno Mars-klassikere. Blandt andet den spøjse sang "Gorilla", som var det første nummer, Bruno skrev til albummet.

- Jeg tror, I kan forvente, at man kan se min personlighed på albummet. Alle de problemer jeg har haft de sidste to år, og mig der er så ærlig som muligt, fortæller Bruno.

Læs også: 15 facts om Bruno Mars

Albummet byder også på følsomme sange som for eksempel "When I Was Your Man". Netop dette nummer var det sværeste for Bruno Mars at skrive, og det har da også en enormt fin og følsom tekst, der kan få de fleste til at fælde en tåre. Men selv om det var svært, brugte Bruno erfaringer fra sit eget liv i sangen.

- Jeg føler, der skal være et stykke af mig i det, ellers ville en sang som den ikke eksistere, siger han og fortsætter:

- Det største, jeg har lært ved at lave denne plade, er, at det er meget meget nemmere for mig at skrive om ting og synge om det, end det er for mig at tale om det.

Vi glæder os meget til at lytte mere til "Unorthodox Jukebox", Bruno Mars er også selv vildt begejstret for at komme i gang med at spille de nye numre.

- Jeg er mest begejstret for, at jeg kommer til at optræde med de her sange, som jeg har skabt og til at spille med mit band. Jeg forudser masser af sjov i fremtiden for os og for publikum.

Læs også: Helene krammede Bruno Mars

Tjek Brunos lille hilsen til sine danske fans i videoen herunder!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste