Kendte

Brooklyn Beckham kritiseret for upassende billede

Af Stine Kærsgaard 18. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ups, Brooklyn havde vist ikke helt tænkt konsekvenserne igennem, da han postede det her billede.

Når man har over 5 millioner følgere, og mange af dem er yngre fans, så er det altså vigtigt, man tænker over, hvilke billeder man poster på sin Instagram-profil. Det fik Brooklyn Beckham da også at mærke, da han forleden postede et billede, som blev voldsomt kritiseret.

Læs også: Brooklyn Beckham overvåget på sin første date 

Billedet, som var i sort hvid, forestillede to meget unge drenge, hvoraf den ene holder en pistol. Det er taget tilbage i år 1983 af en amerikansk fotograf ved navn Mary Ellen Mark i forbindelse med en fotoserie til LIFE Magazine. Fotografen tog billederne for at illustrere, hvilke problemer og den kriminalitet som unge hjemløse dagligt kæmpede med i byen Seattle.

Efter Brooklyn postede billedet, blev hans fans dog ret oprørte, da de mente det var upassende at vise et billede med en pistol, når så mange unge følgere ser det, og måske ikke helt forstår sammenhængen. Derfor valgte Brooklyn også hurtigt at tage billedet ned igen.

Læs også: Brooklyn Beckham gjort til grin af sin far 

Selv om det sikkert bare har været hans hensigt at vise et flot billede og hylde fotografens fotoserie, så giver det mening, at nogle fans reagerede ret stærkt.

Hvad synes I om at Brooklyn lagde sådan et billede op på sin profil? 

Se Brooklyns hotte forvandling i galleriet her: 

BrooklynBeckhamshotteforvandling

Læs mere om

MegetMere