Kendte

Bliver Louis Tomlinson nogensinde gift efter det her?

Af Susie Pedersen 14. oktober 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se, hvorfor Louis fra One Direction ikke tror, at han bliver gift efter den her afsløring!

Under et interview indrømmer Louis Tomlinsom fra One Direction, at han nogle gange har de samme boxershort på i flere dage.

Afsløringen skete, da 1D-drengene blev spurgt, hvor tit de egentlig skifter underhylere i deres travle hverdag. Louis forklarede, at alle drenge nok oplever det problem at løbe tør for rene boxershorts, og så er der kun en ting at gøre ifølge stjernen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 15 facts om Louis Tomlinson fra One Direction!

- Det er jeg ikke helt tryg ved at snakke om … Jeg er ligesom alle andre gutter, du må da vide, hvad jeg mener. Når jeg ikke har mere rent undertøj, beholder jeg mine underbukser på en dag mere, selv om de ikke er rene, fortæller Louis.

Louis Tomlinson er godt klar over, at det ikke ligefrem er det, pigerne har lyst til at høre. I hvert fald slog han fast, at afsløringen nok ville koste ham et ægteskab eller to - måske faktisk muligheden for nogensinde at blive gift!

Læs også: Louis Tomblinson fortæller, at han er ved at blive en smule døv

- Altså, jeg har dem på i dag (underbukserne, red.), og så har jeg dem på i morgen, hvis jeg er nødt til det … Jeg bliver nok aldrig gift efter det her.

Jooo, Louis, selvfølgelig bliver du gift! Hvad siger I? Ville I date Louis, selv om I vidste, at han ikke skifter undertøj hver dag?

LouisTomlinson

MestLæste