Kendte

Bliver Kendall Jenner mobbet?

Af Oliver Kokholm Ungermann 29. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der har i længere tid gået rygter om, at Kendall Jenner bliver mobbet af andre modeller, og nu har hendes mor kommenteret på historien. Læs her, hvad hun siger!

Det har slet ikke været sjovt at være Kendall Jenner til modeshows, hvis rygterne om, hvad de andre modeller har gjort, er rigtige.

Læs også: Stjæl stilen: Kendall Jenner

De skulle angiveligt have mobbet hende og sågar slukket en cigaret i hendes glas, fordi de ikke kan lide hende og resten af Kardashian-familien. Men det rygte skyder Kendalls mor, Kris Jenner, nu ned.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg vil gerne sætte tingene på plads og sige, at det er 150 % forkert. De har budt hende velkommen og været så åbne. Det er som et søsterskab. Det er fantastisk og hjertevarmende den måde, de har budt hende velkommen til deres verden og behandlet hende som en søster, fortæller Kris.

Læs også: Kendall Jenner bliver kaldt "for tyk"

- Jeg er bare så stolt af Kendall, for hun har arbejdet virkelig hårdt på at få de ben og den figur, som den her branche handler om. Jeg tror, hun lærte for et par år tilbage, hvor meget arbejde det egentlig kræver. Men hun har det der arbejdsgen, og hun er ikke bange for at gå dybt ind i noget og arbejde hårdt for det. Det er ikke nemt for de her tøser, slutter hun.

Hvad synes du om det, Kris siger?

SeKendallJennersvildeforvandling

MestLæste