Kendte

Bliv skandinaviens Camp Rock-stjerne

Af Redaktionen 20. marts 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I løbet af foråret arrangerer Disney Channel den Skandinaviske musikkonkurrence, My Camp Rock, inspireret af kanalens hitsucces - filmen Camp Rock.

Den gruppe eller soloist, der vinder konkurrencen får lov til at lave en specialindspillet musikvideo med sin egen coverversion af en Camp Rock-melodi. Videoen bliver vist på Disney Channel i hele Skandinavien.

Piger og drenge mellem 8 og 16 år, som vil være med i konkurrencen skal indsende en video af sig selv, hvor de synger nogen af følgende Camp Rock- melodier: We Rock, This is Me eller den danske version af This is Me, enten solo eller som gruppe.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Dommerne udvælger seks finalister
Konkurrencen foregår 1. april til 13. maj. Derefter bliver de bedste bidrag valgt ud og præsenteret for en særlig dommerkomité. Bidragene bedømmes udfra talent og ”stjernekvalitet”, og så skal der være seks finalister, 2 fra hvert land.

Musiklejr
I slutningen af juni deltager de unge artister fra Sverige, Norge og Danmark i en musiklejr i Stockholms skærgård i Sverige. Det vil være samme type musiklejr som i filmen Camp Rock. Deltagerne vil på lejren træne stemme, koreografi og sceneoptræden med hjælp af førende eksperter fra musik- og danseindustrien. Lejrdagene vil blive optaget og sendt på Disney Channel til efteråret.

Finale
I ægte Camp Rock stil vil deltagerne konkurrere med hinanden i en storstilet finale på Disney Channel og seerne skal vælge vinderen ved at stemme på www.disneychannel.tv. I et sidste afsnit afsløres vinderen og så kan seerne se vinderen optræde.

Konkurreceregler
Både grupper og soloartister er velkomne til at sende deres bidrag ind til My Camp Rock mellem den 1. april og 13. maj 2009. Konkurrencevilkårene og mere information, om hvordan man melder sig til My Camp Rock kan læses på www.disneychannel.tv fra og med 1. april.

MestLæste