Kendte

Blake Lively og Ryan Reynolds er blevet gift

Af Thomas Flindt 10. september 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De to Hollywood-stjerner, Blake Lively og Ryan Reynolds, sagde i weekenden ”ja” til hinanden under en romantisk ceremoni.

Ryan Reynolds går fra en lækker tøs til en anden. Det er ikke mere end halvandet år siden, at den 35-årige skuespiller var gift med Scarlett Johansson, men allerede nu har han fundet kærligheden igen.

I weekenden giftede Ryan Reynolds sig nemlig med den ti år yngre "Gossip Girl"-skuespiller, Blake Lively, fortæller People.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Blake Lively vil kun have høje fyre

Parret har ikke datet hinanden i mere end et års tid, men kærligheden må have blomstret hurtig mellem de to turtelduer, siden de allerede nu har taget en seriøst skridt videre i deres forhold - og måske er der en baby på vej - Blake Lively vil nemlig rigtig gerne være mor.

- Jeg vil være mor en dag. Jeg er irriteret over, at mine niecer og nevøer ikke er mine egne. Det er noget, jeg ikke kan vente på, og jeg er virkelig spændt på at blive mor, fortalte Blake for nylig i et interview.

Læs også: Blake Lively udsat for mobning

Brylluppet mellem Ryan Reynolds og Blake Lively fandt sted i Mt. Pleasant, South Carolina, og det var en lille, intim vielse, hvor kun de nærmeste var inviteret.

Hvad synes I om, at Ryan Reynolds og Blake Lively er blevet gift? Hot eller not?

Vi Unge Facebook, Vi Unge

MestLæste