Kendte

Blachman - Jeg var en køn dreng!

Af Marie Søndergaard 11. januar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er måske lidt svært at forestille sig Thomas Blachman som teenager, men han har også været en usikker teenager, der gik lidt for meget op i, hvad pigerne tænkte!

Thomas Blachman er kendt som den hårde dommer i X Factor, der er ligeglad med andres følelser, men der var engang, hvor han selv var en usikker teenager, som gik op i, hvad pigerne tænkte om ham, og som var i tvivl om, hvad han skulle med sit liv.

- Det var vildt kompliceret. Jeg var i permanent chok over, hvad jeg skulle stille op med livet. Jeg gik fra at være ordblind i folkeskolen til at sidde med en trommestik og øve fire timer om dagen på mit værelse. Og så kiggede jeg mig ind i spejlet og spurgte mig selv, hvem fanden er jeg?, siger Thomas Blachman om at være teenager.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Han var typen, der var venner med de seje drenge i klassen, og han har følt sig velkommen alle steder. Men det med pigerne var altså ikke altid lige nemt.

Læs også: Blachman - Morten Benjamin har skildt sig ud i X Factor!

- Jeg var køn som dreng, men jeg har aldrig været ham, som alle pigerne ville have. Det går mig faktisk lidt på, nu hvor jeg tænker over det, siger Blachman med et lille smil.

I X Factor er Thomas Blachman bestemt ikke bange for at sige sin mening, hvis han synes, en optræden er kedelig, og han var heller ikke tilbageholdende som teenager. Alle fik at vide, hvad han syntes.

- Jeg har altid været provokerende og sagt fuldstændigt det, jeg havde lyst til at sige, men jeg fik aldrig tæsk som teenager, siger Blachman.

Hvad synes I, om at Blachman altid siger lige præcis det, han tænker og mener?

MestLæste