Kendte

Berømte? Hvem, os?

Af Sofie Kyhl, London 28. august 2008
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De er lækre, de er irske, og du har garanteret lyttet til deres hit ’We Cry’ i løbet af sommeren. Vi Unge har mødt The Script, der har lidt svært ved at forstå det store hurlumhej omkring dem

Det kan godt være svært at koncentrere sig, når man møder The Script. For de er godt nok søde, de drenge. De giver kindkys og kram, mens Danny påstår, at han ikke kan fokusere, fordi jeg har samme parfume som hans ekskæreste. Eks - så han er altså single!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Danny O'Donoghue, Mark Sheehan og Glen Power er bedste venner, og det kan mærkes. De snakker og joker konstant, men indimellem har de tid til at fortælle, at The Script opstod, da Danny og Mark tog til USA for nogle år siden.

- Vi prøvede at klare os som sangskrivere og producere, og så for fem år siden kom Glen over på ferie… vi lokkede ham i studiet, selvom han troede, han skulle på stranden, smiler Mark.

- Ja, de løj for mig, griner Glen.

- Der var da et billede af en strand på væggen! Vi fjollede lidt med nogle sange, og så spillede vi dem for nogle venner, der har et pladeselskab. De sagde, at de var vildt gode, så vi tænkte, at vi hellere måtte tage det alvorligt, fortæller Mark om første kapitel i trioens historie.

Kærester søges!
Hele sommeren har The Script hittet med 'We Cry' og de har blandt andet varmet op for navne som N.E.R.D. og Newton Faulkner. Men hvordan er det at blive berømt på så kort tid?
- Hvor skulle vi vide det fra? Vi føler os overhovedet ikke berømte. Vi lavede musikken i et lillebitte studie i Dublin, og for os er det bare helt vildt, at folk er interesserede i os.

- Vi har skreget på folks opmærksomhed i mange år, men de har ikke gidet lytte. Nu er alles øjne pludselig på os, og det er sådan lidt "shit! - nu har jeg helt glemt, hvad jeg ville sige", griner forsanger Danny.

Han er helt klart den, der får mest opmærksomhed fra tøserne. Og det er okay med de to andre, for Mark har pige på, og Glen husker stadig en lidt bizar oplevelse med en fan.

- Hun kom over efter et show og ville have min t-shirt, og hun slikkede mig på halsen, mens jeg stod og talte med nogle andre. Og så tog hun mig på røven, siger han og ryster han på hovedet. Men ham og Danny er alligevel på udkig efter kærester, og fans er mere end velkomne.

- Hvorfor ikke? Hvis hun nu er sød, smiler Danny og blinker. [faktaBox]

- Jeg vil bare gerne snart have en kæreste, sukker Glen.

Albummet "The Script" udkommer den 15. september.

MestLæste