Kendte

Benjamin Lasnier designer tøj

Af Line Sølvhøj Jensen 1. august 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Superseje Benjamin Lasnier, der er blevet kendt gennem de sociale medier, er nu gået sammen med tøjproducenten House of Spirit og har lavet et nyt tøjmærke.

Du kender helt sikkert Benjamin Lasnier gennem de sociale medier. På ret kort tid har han opnået næsten 1,5 millioner followers på facebook og Instagram ved bare at være sig selv. Benjamin Lasniers fans kalder sig "Benzilers", og der er folk fra hele verden, der følger ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 35 kendte på Instagram

Benjamin Lasnier blev blandt andet kendt for at sige, at han er Belieber, og siden der er det væltet ind med followers på de sociale medier. Benjamin Lasnier har også opnået en pladekontrakt med Sony Music, og er nu i gang med at realisere sin store musikdrøm.

Nu har Benjamin Lasnier sagt ja til at designe en tøjkollektion i samarbejde med tøjproducenten House of Spirit. Navnet er #BeLasnier, og faktisk er det Benjamin Lasniers egne fans, der kan blive modeller for tøjmærket.

Læs også: Benjamin Lasnier følger Justin Biebers fodspor.

Det er ikke helt uvant for Benjamin Lasnier at arbejde med mode - faktisk har han fået tilsendt tøj gratis, som han har kunnet vise på sine billeder og på den måde skabe reklame for tøjet. Benjamin Lasnier har udviklet sin egen stil, og den nye tøjkollektion tager udgangspunkt i stilen.

Kollektionen bliver vist for første gang i forbindelse med næste uges modemesse i Bella Center.

Læs også: Hvad siger dine facebook-venner om dig?

Pst!
Hvis du har en drøm om at være model for #BeLasnier, kan du komme til casting mandag den 8. august i Bella Center.

BenjaminLasnier

MestLæste