Kendte

Bella Thornes bitre break-up

Af Marie Søndergaard 27. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er aldrig sjovt at slå op med kæresten, men det lyder virkelig til, at Bella Thorne har noget i klemme, efter hun er gået fra Tristan. Læs historien her!

Øv. Bella Thorne og kæresten Tristan Klier virkede jo bare som det sødeste par - men nu er de altså ikke sammen længere! Tristan har skrevet en rigtig sød besked til et Instagram-billede af de to, men Bella virker ikke til at have samme varme følelser for ekskæresten.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Lav Bella Thornes fine fletning

- Om det så har været ture til forskellige lande eller til et fantastisk hus ved stranden, så har du sørget for det. Jeg ved, at jeg ikke altid har været god til at værdsætte det hele, men du skal vide, at det har betydet alt for mig, og jeg har virkelig nydt det. Jeg vil aldrig glemme det og lige fra mit hjerte, vil jeg gerne sige tak, skriver Tristan Klier om det endte forhold med Bella.

Læs også: Se Bella Thorne uden makeup

Men Bella siger bestemt ikke tak til Tristan. Da en fan spurgte hende på twitter, om de stadig er sammen, svarede hun bare: "Nej, det er vi ikke", og da en anden skrev, at hun nok skulle finde prinsen på den hvide hest, skrev Bella:

- Ja, eller ærlighed.

Læs også: Bella Thornes tøjkrise til Kids Choice Awards

Det virker altså som om, at Bella måske ikke helt synes, at Tristan har været ærlig i deres forhold. Hm, vi håber i hvert fald, at hun snart bliver glad igen!

SeBellaThornesstil-forvandling