Kendte

Bella Thorne om forholdet til Zendaya: “De satte os op mod hinanden”

Af Tanja Hartmann 23. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For ti år siden startede de to skuespillerinder deres karriere sammen i Disney Channel-showet, ’Shake It Up’. Selvom Bella og Zendaya spiller bedste veninder i showet, var de det langt fra i virkeligheden. Læs om deres forhold her.

De to Disney-stjerner havde en vanskelig start sammen i ’Shake It Up’. Bella og Zendaya var langt fra venner til at starte med, faktisk brød de sig slet ikke om hinanden. Men efter de to første sæsoner af showet begyndte de langsomt at danne et bånd og blive veninder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Bella Thorne afslører til magasinet Us Weekly, hvorfor det tog så lang tid for de to veninder at blive tætte.

- Zendaya og jeg blev sat i en meget uheldig position under optagelserne af showet, hvor vi blev tvunget til at konkurrere mod hinanden, fortæller Bella.

Hvorfor showet satte dem i den situation, ved Bella ikke, men det var i hvert fald med til at splitte de to stjerner ad.

Læs også: Bella Thorne afslører sin største usikkerhed

Et fjendskab der blev til et venskab

Selvom Bella og Zendaya havde en uheldig start sammen, er de tætte veninder den dag i dag.

Det var under optagelserne af et helt andet Disney-show, at det hele ændrede sig. Bella og Zendaya var gæstestjerner i showet ’Good Luck Charlie’, og midt i en pause fik de sig en rigtig god snak. De lagde alle kort på bordet, og det var med til at give dem en dybere forståelse for hinanden.

Det blev starten på et godt venskab, som indtil videre har holdt i ti år. De to veninder støtter især op om hinanden i deres karriere inden for skuespil.

For nylig har Bella Thorne rost Zendaya til skyerne for hendes præstation i serien ’Euphoria’ på HBO.

- Zendaya er fantastisk. Hun har altid været fantastisk, og hun vil altid være fantastisk, og jeg er glad for, at folk ser det. Hun får den anerkendelse, som hun fortjener. Det gør mig bare så glad, fortæller Bella om sin medstjerne.

Læs også: Zendaya vinder storslået pris og skriver historie

Sådan er det gået stjernerne

Siden 'Shake It Up' har Zendaya haft fuld gang i skuespilkarrieren, og hun har blandt andet optrådt i film som ’The Greatest Showman’, ’Spiderman’ og serien ’Euphoria’. I 2020 vandt hun endda Emmy-prisen for den bedste kvindelige skuespiller i rollen som Rue i ’Euphoria’.

Bellas skuespilkarriere har været sat på pause i nogle år. Men i de seneste år har hun taget skuespillet op igen. Man kan blandt andet se hende i filmen 'Midnight Sun'. Hun har også hovedrollen i filmene ’The Friendship Game’ og 'Times Is Up', der lige nu er under produktion.

MestLæste