Kendte

Bella Hadid har købt den vildeste lejlighed af kendt dansker

Af Karen Emilie Thalsgaard 14. august 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den smukke og succesrige supermodel Bella Hadid har i en alder af bare 23 år købt den vildeste lejlighed i New York. Lejligheden har før tilhørt en kendt dansker, der også har gjort det virkelig godt. Læs med og se hvem han er, og hvad det er for en helt vild sej lejlighed, vi taler om.

Ligesom alle andre i Hadid-familien har den 23-årige unge model, Bella Hadid, haft stor succes. Hun har de seneste par år været på forsiden af verdens største modemagasiner, gået catwalks hos alt fra Chanel til Moschino og lagt ansigt til diverse kampagner hos bl.a. Fendi og Dior beauty - så man kan vist roligt sige, at hun klarer sig virkelig godt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Alt den succes har givet hende så mange penge, at hun nu har købt den flotteste og vildste lejlighed i New York.

Og som sagt, er det ikke hvilken som helst lejlighed. Supermodellen har nemlig købt den af en kendt dansker, der har skabt sin helt egen forretning, og måske du kan gætte, hvem han er.

Et lille hint...Det har noget at gøre med juice og virkelig høj musik.

Læs også: 7 tips til at få det bedre med dig selv og din krop

Tadaaa - du gættede rigtigt! Der er nemlig tale om Danmarks juice-konge bedre kendt som Kaspar Basse (aka. Joe & the Juice-iværksætteren).

Du har helt sikkert besøgt en af hans mange juicebarer, hvor du kan få de lækreste juices og sprøde sandwiches. Men vidste du, at det ikke kun er i Danmark, at Joe & the Juice ligger, men i hele verden? Kaspar Basse har skabt en stor succes, og der ligger nu 170 butikker rundt omkring i hele verden. Mega sejt.

Et koncept, der har vist sig at være en sand geni-streg, og det har gjort, at han de seneste år har drukket sin morgenkaffe med udsigt over Manhattan, som ligger i New York. Og hold nu fast i hat og briller, lejligheden koster nemlig intet mindre end 38 millioner kroner - jep, du læste rigtigt, 38 millioner er hvad, der kan købes lejlighed for, når der langes nok juice og tunacados over disken - eller når man er topmodel ligesom Bella Hadid.

Kan du spotte hvem det er, der står og drikker juice?

Bellas storesøster, Gigi Hadid, der om muligt er en endnu mere kendt model, skulle i øvrigt efter sigende have en lejlighed lige ved siden af. Og det må da være en ægte win-win-situation at bo så tæt på sin søster.

Læs også: OMG: Hør After-stjernerne snakke dansk!

Er du også nysgerrig på, hvordan sådan en lejlighed ser ud? Så kan du nu få et kig ind i lejligheden, der nu skal danne rammerne for skønhedssøvn, pyjamas partys, og hvad en supermodel ellers måtte have brug for.

Swipe igennem galleriet her:

BellaHadidsnyelejlighed

Foto: Streeteasy
Foto: Streeteasy
Foto: Streeteasy
Foto: Streeteasy
Foto: Streeteasy
Foto: Streeteasy
Foto: Streeteasy
Foto: Streeteasy
Foto: Streeteasy
Foto: Streeteasy
Foto: Streeteasy
Foto: Streeteasy

MestLæste