Kendte

Bella Hadid genskaber Marilyn Monroes ikoniske look

af Rose Maria Boelsmand 23. januar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Ritzau Scanpix
Ved første øjekast ligner det en paryk, men den er god nok. Bella Hadid er platinblond og korthåret med krøller.

Det begyndte allerede over jul, hvor den mørkhårede skønhed, Bella Hadid lod sin signaturfarve falde til fordel for en ny, blond nuance a la sin søster Gigi Hadid.

Men allerede inden jul kunne kvinden bag den radikale hårtransformation, Sam McKnight, berette, at den rødblonde nuance dengang kun var første stop på vejen mod en komplet makeover.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og resultatet – eller forløsningen om man vil – er endelig landet.

På sin Instagram-profil kunne Bella Hadid nemlig afsløre, at det færdige resultat endte et helt andet sted, end de fleste ville have turde satse på: Nemlig med en næsten tro kopi af Marilyn Monroes ikoniske, platinblonde krøllede korthårsfrisure.

I klippet, hvor Hadid er iført en simpel, hvid tanktop og lavtaljede beige jeans, kan man se modellen spraye hårspray i den nye frisure, der, hvis man ikke vidste bedre, ville tro var en paryk.

Men Hadid er langt fra den første kendis, der lader sig inspirere af en af filmhistoriens største stjerner, og selv lægger krop til at teste, om gentlemen faktisk foretrækker blondiner.

Til Met Gala i 2022 troppede Kim Kardashian som bekendt ikke blot op med sit sorte hår farvet platinblond, men tilmed i Marilyn Monroes historiske ’Happy Birthday Mr. President’-kjole fra 1962.

Foto: Ritzau Scanpix

Om det er følgevirkninger af Netflix’s ’Blonde’-serie fra 2022, der giver Marilyn-feber, ligesom vi har set en meget pink effekt i kølvandet på teaserbillederne fra den kommende ’Barbie’-film, er ikke til at vide.

Men én ting er sikket. Bella er blond, og ligheden med Ms. Monroe er slående.

Artiklen blev første gang bragt på ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste