Kendte

Baby-videoer af Justin Bieber

Af Line Sølvhøj Johansson 17. oktober 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh, vi elsker simpelthen billeder og videoer af Justin Bieber! Vi har samlet nogle af de sødeste videoer af Justin Bieber som baby og lille dreng her.

Justin Bieber er virkelig et naturtalent! Fra han var helt lille, har han både kunnet synge og spille musik, og det har hans familie sikkert vidst fra start af.

Læs også: Video: Justin Bieber gør grin med sig selv.

For heldigvis har Justin Biebers familie været megagode til at optage videoer af Justin Bieber som barn, og mange af videoerne er offentliggjort på YouTube og bliver også vist i Biebers film "Never Say Never" fra 2011.

Læs også: Justin Bieber har opfyldt 200 ønsker.

Du har måske allerede set mange af videoerne, men man kan vel aldrig få for meget Bieber, kan man? Nyd de alt for søde videoer her:

2 år - det er jo sindssygt!!! Tjek talentet her:Vi elsker Chris Browns "With You" endnu mere, når vi hører Bieber synge den:WOW! Der er altså ikke mange, der kan gøre det her i Biebers alder:Denne her video viser bare, at Justin Bieber mener det 100 procent med musikken og altid har gjort det:Og denne her:Justin Bieber som Justin Timberlake - vi er imponeret!Såååå sød <3Alt for seje Justin Bieber - kun 9 år!

JustinBieber

MegetMere