Kendte

Ariana Grande vil på ”Sweetener”-tour

Af Nanna Skousbøll 1. oktober 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den amerikanske sangerinde Ariana Grande tager måske på tour i 2019 med hendes album ”Sweetener”.

Ariana Grande udgav albummet ”Sweetener” i august 2018, og mange sidder nu og håber på, at der kommer en tour med albummet.

Og det gør der … Måske… På Twitter fortæller hun nemlig om muligheden for at tage på en mini-tour, fordi hun savner sine fans virkelig meget. Hun skriver også, at hun desværre ikke kan tage på en stor tour lige nu, da hun er ked af det og ikke vil være væk hjemmefra i længere tid.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Ariana har nemlig, som de fleste ved, haft et turbulent år. Først gik hun fra sin kæreste, rapperen Mac Miller, og derefter fandt hun hurtigt sammen med komikeren, Pete Davidson. I efteråret 2018 døde hendes ekskæreste så af en overdosis. I det hele taget har Ariana Grande været udsat for lidt af hvert i sin karriere. Så sent som i 2017 blev hendes koncert i Manchester udsat for et terrorangreb.

Læs også: Ariana Grande: De sejeste facts

Flere fans har kontaktet hende gennem Twitter for at høre, hvornår de kan forvente en "Sweetener"-tour, mens andre fans er meget beskyttende overfor Ariana, da hun har været igennem meget både i 2018 og sidste gang, hun var på tour.

En fan skriver til Ariana på Twitter, at hun skal passe på sig selv, og forsikrer hende om, at hendes fans er glade, bare hun er glad.

Læs også: Ariana Grande flipper ud i klamt spørgelseshus

Ariana svarer sin fan på Twitter, at hun er meget splittet. Hun savner at være sammen med sine fans, og vil gerne på tour, men er stadig virkelig sårbar. Men, hun lover at holde sine fans opdateret, og at hun arbejder på at få det bedre hurtigst muligt.

Hun fortæller også, at det ikke bliver en rigtig tour ligesom i 2017, da hun ikke kan overskue at være væk hjemmefra så lang tid ad gangen. Det bliver en mini-tour, hvis hun vælger at tage af sted.

Vi ved altså ikke, hvornår Ariana tager på endnu en tour, og om hun gør det. Men vi håber megameget, at hun kommer forbi Danmark, hvis hun vælger at tage afsted.

Se Ariana Grandes vilde forvandling i galleriet:

SeArianaGrandesvildeforvandling