Kendte

Ariana Grande modbeviser onde rygter

Af Oliver Kokholm Ungermann 5. januar 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der har cirkuleret et tarvelige rygte om Ariana Grande, men nu har hun modbevist det. Se her, hvordan!

Ariana Grande og Big Sean har været et hot stjernepar i nogle måneder efterhånden, men for nyligt opstod der rygter om, at deres romance er forbi. Men det er heldigvis ikke sandt!

Læs også: Se Ariana Grande og Big Sean kysse

Det har Ariana nemlig i høj grad bevist på Instagram de seneste par dage, hvor hun har delt flere søde billeder sammen med kæresten Big Sean, som hun lige nu er på en romantisk skiferie sammen med i Tahoe. Yay!Læs også: Ariana Grande og Big Sean kæler til fest

Ariana har ikke kommenteret direkte på rygterne, men det er der vist heller ikke behov for med de søde billeder. De siger alt!

Hvad synes du om Ariana og Big Sean som par?

Stjernepari2014

Ian Somerhalder and Nikki Reed: De to seje stjerner blev første gang set sammen i juli 2014, og de er stadig lige forelskede.
Zac Efron og Sami Miró: Efter Zac Efrons sommerflirt med Michelle Rodriguez fandt han sammen med modellen og stylisten Sami Miró. Sidst i november fortalte Sami via Instagram, at parret havde adopteret en hund sammen. Nåårh! Psst! En af de første gange, at Zac og Sami blev set sammen var faktisk i København.
Big Sean og Ariana Grande: Til MTV VMA 2014 holdt Ariana Grande og Big Sean i hånden bag scenen, hvilket satte gang i dating-rygterne. Et par måneder efter indrømmede Ariana i et radioprogram, at de var blevet et par. Siden har de lagt flere kærlige billeder på de sociale medier sammen. So cute!
Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger: I november bekræftede Miley Cyrus og Patrick Schwarzenegger deres forhold på den mest overbevisende måde: De gav hinanden et smækkys midt på et football-stadion i Los Angeles. Siden er det kommet frem, at de har datet siden oktober 2014, hvor Miley afsluttede sin ”Bangerz”-turné. Vi synes, de er SÅ søde sammen!
Austin Mahone og Camila Cabello: Austin Mahone og Camila Cabello fra Fifth Harmony fandt sammen i 2014, men de nåede kun at være offentlige kærester i en måneds tid. Desværre!
Robert Pattinson og FKA Twigs: I efteråret begyndte skuespilleren Robert Pattison at date den britiske sangerinde FKA Twigs. Robert er så glad for sin nye kæreste, at han har været med hende rundt på turné i efteråret.
Cody Simpson og Gigi Hadid: I november genoptog Cody Simpson og modellen Gigi Hadid deres forhold, som de ellers stoppede i sommer efter et år sammen. Forhåbentlig har Cody og Gigi fået løst deres problemer, så det holder denne gang.
Lucy Hale og Adam Pitts: Smukke Lucy Hale fra “Pretty Little Liars” bekræftede i starten af november sit forhold til Adam Pitts, der er trommeslager i bandet The Lawson. De to stjerner har længe været mistænkt for at være kærester, så bekræftelsen kom ikke ligefrem som et chok. Vi elsker Lucy og Adam – de er jo et megagodt par!
Cara Delevingne og Michelle Rodriguez: Cara Delevingne og Michelle Rodriguez dannede kortvarigt par i starten af 2014. De blev set og fotograferet sammen mange gange i perioden, men deres kærlighed holdt desværre ikke.
Ellie Goulding og Dougie Poynter: I maj 2014 bekræftede Dougie Poynter, som er bassist i McFly, at han og Ellie Goulding er kærester.
Khloé Kardashian og French Montana: I starten af februar startede Khloé Kardashian og rapperen French Montana med at date. De gik allerede fra hinanden igen i april, men bliver stadig set sammen i ny og næ. Men officielle kærester er de i hvert fald ikke længere.
Cameron Diaz og Benji Madden: Tilbage i april blev skuespilleren Cameron Diaz og musikeren Benjii Madden første gang set sammen. De bekræftede først deres spirende forhold i juni, hvor de viste sig offentligt hånd i hånd.
Cameron Diaz og Benji Madden: Tilbage i april blev skuespilleren Cameron Diaz og musikeren Benjii Madden første gang set sammen. De bekræftede først deres spirende forhold i juni, hvor de viste sig offentligt hånd i hånd.
Christopher og Cecilie Haugaard: I august viste Christopher første gang sin nye flamme frem på Instagram, hvor han lagde et billede af de to op med ordene ”Hende her”. Siden er de stået frem som par til flere arrangementer, og de virker bare superglade for hinanden.
Medina og Mikkel Gregers Jensen: I september fulgte Medina trop og afslørede på Instagram, at hun er blevet kæreste med den flotte model Mikkel Gregers Jensen. Medina og Mikkel bor i hver sin verdensdel, men når de ses, viser de masser billeder af hinanden og deres kærlighed! Nårrh!
Jessie J og Luke James: Den 4. november bekræftede Jessie J på sin Instagram, at hun og sangskriveren Luke James var blevet kærester.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste