Kendte

Ariana Grande: Jeg behøver ikke definere min seksualitet

Af Selina Sander Jensen 3. april 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
I Arianas nyeste single ”Monopoly” synger sangerinden, at hun både er til kvinder og mænd. Det har fået fans til at spekulere over hendes seksualitet, og derfor åbner Ariana nu op omkring den.

Ariana Grande og hendes bedste veninde, Victoria Monét, udgav i mandags singlen ”Monopoly”. Både Victoria og Ariana synger på et tidspunkt i sangen ”I like women and men”. Det har nu fået Arianas fans til at undre sig over, om det mon er hendes måde at fortælle, at hun både er til mænd og kvinder.

Victoria sprang ud som biseksuel sidste år og er åben omkring sin seksualitet. Derfor spurgte en fan Victoria på Twitter, om sangen så også afspejlede Arianas seksualitet. Til det svarede Victoria:

”She said what she said”.

Læs også: Test: Hvor meget ved du om Ariana Grande?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Senere meldte Ariana Grande selv ud på Twitter, at hun aldrig har sat et ’label’ på sin seksualitet og at hun heller ikke føler, at hun har behov for at gøre det nu, og at det er okay at have det på den måde. For Ariana er det altså ikke vigtigt at definere sin seksualitet som biseksuel, heteroseksuel eller noget andet.

Se Arianas opslag her:

Hvad tror I? Uanset hvad, så synes vi, at både Ariana og Victoria er superseje!

Du kan se musikvideoen til ”Monopoly” lige her: