Kendte

Ariana Grande har fået nok! Thank u, next…

Af Anna Løwe 23. november 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ariana Grande har endnu en gang fået kritik for at bruge sin seksualitet til at sælge musik. Og sådan en kommentar finder hun sig virkelig ikke i!

Den engelske TV-vært Piers Morgan, der er kendt som dommer i "Britain's Got Talent", har åbenbart et problem med Ariana Grande. Han mener nemlig, at hun viser for meget hud for at sælge sin musik. Det har han skrevet i et opslag på Twitter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Arianas mor var hurtigt ude og forsvare sin datter, men der gik heller ikke længe, før Ariana selv kommenterede beskyldningerne. På Twitter skrev hun nemlig, at hun ser frem til den dag, hvor TV-værten finder andre måder at være relevant på, end at kritisere unge, smukke, succesfulde kvinder. Og så ønskede hun ham lige held og lykke i resten af det, der er tilbage af hans karriere. Ret sejt comeback!

Læs også: Ariana Grande flipper ud over vild body shame

Se opslag nedenunder:

Det er ikke mere end et par dage siden, at Ariana optrådte med megahittet ”Thank you, next” i det amerikanske TV-show ”Ellen”. Piers Morgan har også kritiseret Ellen, og til det kunne Ariana kun sige: ”Ellen er fantastisk. Jeg bruger mit talent og min seksualitet hele tiden, fordi jeg vælger det. Det er VORES valg. Og vi bliver ved med at kæmpe, til folk forstår. Så med al respekt: thank you, next” …

Læs også: Pete Davidson efter bruddet med Ariana: Får fjernet tatoveringer

Se opslaget nedenunder:

Respekt for Arianas måde at håndtere kritik på!