Kendte

Ariana Grande dækker Pete Davidson-tatovering… Med Mac Miller-hyldest!

Af Anna Løwe 5. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ariana Grande har for alvor sat et punktum på forholdet til komikeren Pete Davidson. Nu har hun fået dækket begge de 'Pete'-tatoveringer, hun har. Med en af de nye tatoveringer mindes hun i stedet en anden ekskæreste!

Det er ikke nogen nyhed, at Ariana Grande har haft et vildt år. Hun har brugt en masse tid på at bearbejde det terrorangreb, der fandt sted efter hendes koncert i Manchester i 2017, som hun fik både angstanfald og stress over.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hun har udgivet albummet ”Sweetener” (som hun også skal turnere med, YAS!), hun er blevet kærester med Pete Davidson, forlovet med Pete Davidson, og så har hun slået op med Pete Davidson. I september døde Arianas ekskæreste Mac Miller efter en tragisk overdosis. Derefter har der været mange rygter om, at det var Mac Millers død, der fik Ariana til at bryde forlovelsen med Pete, fordi hun simpelthen følte, at det hele gik alt for hurtigt.

Læs også: Ariana Grande fået hals-tattoo

Og siden har hun postet flere billeder og stories med Mac Miller for at hylde den, han var og det, de havde sammen. Ååhh, det må altså også bare være så svært. Og så endda med hele verden som publikum! Vi synes, Ariana er så sej!

Nu hylder vores yndlingspopstjerne så sin afdøde ekskæreste på egen krop! Hun har nemlig fået dækket den Pete Davidson-tatovering, hun havde på foden. Det er tallene 8418, som symboliserede Pete Davidsons far, der døde 11. september, Ariana har dækket med en tatovering af navnet ’Myron’, som er navnet på Mac Millers hund.

Læs også: Ariana Grande i sorg efter eksplosion til Manchester-koncert

Videoen nedenfor er fraklip fra optagelserne af Arianas musikvideo til hittet ’Thank u, next’, der handler om alle Arianas ekskærester. 2 minutter og 39 sekunder inde viser Ariana stolt sin nye tatovering på foden frem og siger: ”Se min Myron! Er den ikke cool?!”.

Og i et Instagram-post hygger Ariana sig sammen med Myron. Der er ingen tvivl om, hvor højt hun elsker ham, og måske endnu mere nu, hvor han er noget af det eneste, Ariana har tilbage af Mac Miller. Årh!

Se Instagram-postet nedenfor:

Vis dette opslag på Instagram

all the kisses. happy fall.

Et opslag delt af Ariana Grande (@arianagrande) den

Hvad synes I om Arianas tatoveringer? Skal man dække sådan nogle, eller lade dem være?