Ariana Grande
Kendte

Ariana Grande afslører nye detaljer om hendes break-up med Pete

Af Selina Sander Jensen 14. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ariana Grande og ekskæresten, Pete Davidson, var bestemt ikke bange for at vise deres kærlighed frem i offentligheden. Derfor var det også riiimelig chokerende, da de slog op. Nu fortæller Ariana mere om deres break-up…

Ariana Grande afslørede for nylig i et interview med The Zach Sang Show, at hende og Pete faktisk allerede havde slået op en gang, og fundet sammen igen, før deres officielle brud. Så selv om vi gik og troede, at de havde et godt forhold indtil de slog op, var alt altså ikke så perfekt bag lukkede døre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Forholdet gik både gik op og ned det sidste stykke tid, og det havde faktisk stor betydning for Arianas megahit ”Thank u, next”. Hver gang der skete noget i hendes forhold med Pete, ja, så lavede hun faktisk noget om i sangen.

Læs også: Ariana Grande: De sejeste facts

Det betød, at Ariana måtte lave en helt ny version af sangen, da hun fandt sammen med Pete for anden gang. Dog endte Ariana med at udgive den første version af sangen, efter hende og Pete for alvor havde slået op.

Hun fortæller også, at sangen både havde en version, hvor hun sang, at hun skulle giftes, og en hvor hun sang, at hun ikke skulle giftes. Og en helt tredje version, hvor det faktisk slet ikke blev nævnt.

Læs også: Test: Hvor meget ved du om Ariana Grande?

Åh, det må have været så hårdt for Ariana. Men vi er virkelig glade for, at hun valgte at udgive den version af ”Thank u, next”, som vi kender. Og heldigvis fortæller Ariana, at sangen har været med til at lukke det kapitel i hendes liv, som Pete var en del af. Hun er bare SÅ sej!

Har du husket at høre vores podcast om Ariana Grande? Ellers kan du høre den lige her: