Kendte

Anna David som ”Den lille Havfrue”

Af Line Sølvhøj Jensen 17. juni 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Til februar 2011 har musicalen ”Den lille Havfrue”premiere, og det er Anna David, der er i hovedrollen som den smukke Ariel.

Anna David er både kendt som sanger og skuespiller, og inden længe debuterer hun også som musicalsanger.

Til februar hopper Anna David nemlig i havfruekostumet og indtræder i rollen som Ariel i musicalen "Den lille Havfrue". Anna David er spændt på rollen, og så er hun faktisk i forvejen en stor fan af "Den lille Havfrue":

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg var helt vild med Disneys "Den lille Havfrue" som barn, og jeg tror, det bliver en stor oplevelser at være med i produktionen. Jeg glæder mig virkelig meget til den udfordring, og til at prøve kræfter med musical-genren, fortæller Anna David.

Den skønne Prins Erik bliver spillet af Silas Holst, som du kender fra "Vild med dans", mens den onde Ursula bliver spillet af Trine Jepsen, som du kender fra popgruppen EyeQ.

"Den lille Havfrue" bliver opført i Musikteatret Holstebro, Musikhuset i Esbjerg, Århus Musikhus og i Aalborg Kongres- og Kultur Center. Billetsalget er startet, og du kan købe billetter via www.musikteatret.dk eller på telefon 96 11 79 79 eller via Billetnet.dk. Vil du købe billetter til forestillingen i Esbjerg, kan du købe dem via Billetten.dk eller www.mhe.dk eller 76 10 90 10.

Anna David, Den lille Havfrue, musical

MestLæste