gex og anna briand
Kendte

Anna Briand og Gex: - Sådan får du succes på YouTube

Af Redaktionen 18. oktober 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Drømmer du om en sej og populær YouTube-kanal? Her får du gode råd fra CokeTV-værterne Anna Briand og Gex.

Anna Briand og Gex er to af Danmarks største youtubere! Kunne du godt tænke dig at vide, hvordan de er blevet det – og hvordan du måske selv kan blive vildt populær på YouTube? Så læs med her!

Tag testen: Hvilken slags YouTube-kanal skal du have?

Hvis man gerne vil have succes med sin YouTube-kanal, kan I så give et par gode råd med på vejen?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Anna: - Regel nr. 1: Vær dig selv – altid, altid, altid – vær dig selv. Det er vigtigt, at du har personlighed, for har du ikke det, kan du altså ikke være youtuber. Du kan ikke bare være ligesom alle andre. Du er nødt til at skille dig ud. Så folk tænker: ”Ej, det er cool, det der”.

Gex: - Ja, vær ikke bange for at vise dine mærkelige eller underlige sider. Så er det også vigtigt, at man er en god formidler, og at ens udstyr er i orden. Det bliver ikke godt, hvis man kun bruger sin telefon.

Anna: - Ligesom det er vigtigt, at du finder ud af, hvad du vil bruge din kanal til. Du skal overveje, hvilken type youtuber du gerne vil være. Det bliver lidt underligt, hvis du er gamer den ene dag og fashionblogger den næste dag.

Gex: - Så, ja, du skal have stil, kvalitet og personlighed!

Hvis man får succes på YouTube, kan det føre mange andre seje ting med sig. Anna Briand og Gex er for eksempel værter på CokeTV, hvor de blandt andet prøver vilde udfordringer og oplevelser ud fra seernes såkaldte bucket list – ting, man skal prøve, inden man dør. De har både prøvet at være brandmand for en dag, stået på wakeboard og været med til et fotoshoot med en model.

Læs også: 7 sjove YouTube-videoer, der giver dig grineflip

Hvad ville være det allerværste, I kunne blive udsat for?

Gex: - Ej, jeg ved ikke, om jeg tør sige det – er bange for, at de udsætter os for det! Måske noget bungeejumping. Jeg synes, det er noieren, at du ikke kan stoppe, når du først er i gang. Så må du ligesom bare være i det. Så er der ingen vej udenom. Generelt kan jeg bare ikke lide højder. Eller at få hovedet under vand.

Har I nogle fobier?

Anna: - Altså, jeg hader krabber. Jeg hader krabber helt utrolig meget! Jeg tror, det er, fordi jeg engang trådte på en krabbe.

Gex: - AADD!

Anna: - Ja, det var så klamt! Den tog ligesom fat i min tå. Men jeg ved ikke, om det er en fobi som sådan. Jeg kan bare virkelig ikke lide krabber, så hvis vi blev udsat for noget med krabber, ville jeg dø!

Gex: - Jeg vil bare ikke have hovedet under vand!

CokeTV sendes hver torsdag på YouTube.

Læs mere om