Reklame

Anna Briand: ”Det er en oplevelse, jeg aldrig glemmer!”

Af Reklame 24. juli 2017
YouTuberen Anna Briand Hestehauge har været på tre ugers sprogrejse med EF til London. Her fortæller hun om det bedste ved rejsen, og hvordan det var at gå i skole i et andet land.

Hvilken sprogrejse var du på?

- Jeg var 3 uger i London for at lære engelsk, og selvfølgelig for at få en masse fede oplevelser. Det fede er, at det ikke er som at gå i skole. Man lærer sproget på en anderledes måde. I stedet for at kigge på en tavle hele dagen, så kommer man ud i byen og snakker med de lokale.

Hvad var det fedeste, du oplevede på sprogrejsen?

- Det var megafedt at komme ud og se Oxford og Brighton (to byer tæt på London), som jeg ikke har set før. Men det er også fedt, at man får så mange venner fra hele verden. Første dag troede jeg ikke, jeg ville blive venner med dem fra de andre lande, men den sidste dag stod jeg og græd, fordi jeg ikke ville skilles fra dem. Man lærer ret hurtigt hinanden at kende, fordi lærerne sætter os i grupper med personer fra andre lande. Os fra Danmark blev selvfølgelig hurtigt venner, men allerede på tredjedagen begyndte jeg at snakke med dem fra Spanien og Italien.

Hvordan var hverdagen på sprogrejsen?

- Først og fremmest sker der bare rigtig mange ting hele tiden. Man har ikke et øjeblik, hvor man keder sig. Vi startede dagen enten med aktiviteter (som kan være alt fra shopping til forskellige aktiviteter, lederne har fundet på) eller skole. Efter frokost skulle vi så i gang igen med skole eller aktiviteter afhængig af, hvad vi lavede om morgenen. Der er også aktiviteter om aftenen. Det minder faktisk meget om en efterskole. Jeg har selv lige gået på efterskole, og jeg vil sige, at man får den der efterskolefølelse med fællesskab, køjesenge og roomies. Det er fedt.

Hvordan var det at gå i skole derovre?

- De bruger noget, der hedder ”active learning”, hvilket vil sige, at man bruger sig selv, byen og menneskerne rigtig meget i undervisningen. Det er godt, for det er ikke så skoleagtigt. For eksempel skulle vi på et tidspunkt lave en film, hvor alle skulle sige noget på engelsk.

Hvordan var weekenderne?

- Ligesom i hverdagene var der aktiviteter om lørdagen, men om søndagen kunne vi selv bestemme, hvad vi ville lave, og hvor vi ville hen. Jeg shoppede blandt andet på Oxford Street. Og jeg var også i en forlystelsespark.

Hvad savner du mest efter du er kommet hjem?

- Jeg savner helt klart mest mine venner. Og turen generelt. Man nåede at bygge en hverdag op.

Hvad er dit råd til dem, som lige nu overvejer, om sprogrejser er noget for dem?

- Gør det! Det er en kæmpe oplevelse. I starten var jeg også selv lidt usikker, men man får rigtig hurtigt venner, og det er en oplevelse for livet, som man aldrig glemmer. EF Sprogrejser er rigtig gode til at planlægge tingene, så det er fedt, og de rykker ved ens grænser på en god måde. Min leder var som en mor for mig i de tre uger, og de gør virkelig meget for, at man føler sig tryg.

Psst.. Er du blevet nysgerrig på EF Sprogrejser? Så bestil en brochure helt gratis her.

Læs mere om