Kendte

Angelina rasende på Jennifer

Af Julie Bendtsen 27. januar 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Angelina Jolie mener, at Brad Pitts ekskone er skyld i manglende award-statuetter.

Det er højsæson for pris-uddelinger i USA, og mens stjernerne venter på det store Oscar-show, har de kunnet muntre sig med både Critic's Choice Awards, Golden Globes og Screen Actor's Guild Awards. Men én, der ikke finder det helt så muntert, er Angelina Jolie. Stjernen har nemlig været nomineret til en masse priser for sin rolle i filmen "The Changeling", men har måttet gå tomhændet hjem fra alle uddelingerne. Og det er Jolie rasende over, for hun mener, at det er Jennifer Anistons skyld!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det var nemlig Jennifer, der i december måneds udgave af amerikansk Vogue kom med det famøse interview, hvor hun udtalte, at Angelina havde opført sig "uncool", da hun gik i lag med Brad Pitt, mens han stadig var gift med Aniston. Og det har sat "Tomb Raider"-stjernen tilbage i den til tider ultra-puritanske og moralske amerikanske bevidsthed. [faktaBox]

- Angelina er dybt såret, siger en kilde tæt på stjernen. - Hun føler, at Jennifers interview har spillet en stor rolle i det faktum, at hun har tabt hver gang. Dommerne er kendt for deres strenge holdninger til moral, og de vil til hver tid sørge for, at en kandidat, der har været involveret i en skandale, ikke vinder. Og Jen's interview har absolut haft en betydning.

Angelina Jolie har stadig sine Oscar-chancer til gode - men vi gruer for hendes vrede, hvis hun også dér går forgæves!

MestLæste