Kendte

Amy Winehouse nægter skilsmisse

Af Malene Fich Weischer 19. januar 2009
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den skandaleombruste sangers mand, Blake Fielder-Civil, siger, at en skilsmisse er den eneste redning for Amy Winehouse. Men Amy siger nej!

Det er ikke meget mere end en måned siden, at Blake Fielder-Civil i et tårevædet interview til avisen News of the World fortalte, at det var ham, der havde gjort Amy Winehouse til narkoman, og at hendes eneste redning ville være at blive skilt fra ham. - For de var bare ikke gode for hinanden.

Men det vil Amy Winehouse ikke høre tale om!

- Jeg elsker stadig min Blake, og jeg vil ikke tillade ham at blive skilt fra mig, slår hun fast overfor den engelske avis The Sun.
Det virkede ellers som om, at det var begyndt at gå rigtigt godt for Amy Winehouse. Efter en tilsyneladende vellykket tur i rehab, kunne hun i sidste uge ses på ferie i St. Lucia, hvor hun nød livet sammen med sin familie og med den formodede nye kæreste, den tidligere rugbyspiller og nu skuespiller Josh Bowman. Men det der med kæreste, kan den gode Bowman godt glemme alt om. [faktaBox]

- Der er jo ikke noget i vejen med at gå ud og have det lidt sjovt. Han var bare en lille ferie-flirt, siger Amy Winehouse om den påståede affære. Forholdet med manden Blake Fielder-Civil er derimod noget helt andet, og langt mere dybt:

- Blake er ganske enkelt den mandlige version af mig selv. Vi er perfekte for hinanden. Men jeg vil ikke hjem til England igen. Jeg bliver her og venter på Blake.

Lige meget hvad Amy Winehouse synes, er Blake Fielder-Civils familie dog yderst opsatte på, at skilsmissen går i gennem:
- Den skilsmisse skal nok komme til at ske, slår Blakes mor fast i People Magazine!

MestLæste