Kendte

Amanda Seyfried tvivler på kærligheden

Af Line Sølvhøj Jensen 18. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Amanda Seyfried er ikke længere sikker på, at hun vil være sammen med sin kæreste Dominic Cooper.

I "Mamma Mia" spiller Amanda Seyfried og Dominic Cooper kærester, og efterfølgende har de datet i virkeligheden. Men nu er Amanda Seyfried i tvivl, om det virkelig skal være dem, og hun er meget tilbageholden med at planlægge en fremtid sammen med ham.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Forholdet mellem Amanda Seyfried og Dominic Cooper er heller ikke helt let, for mens hun bor i Amerika, så bor han i England, og derfor er det ikke ret tit, at de ser hinanden.

De har en regel om, at de skal bruge tid sammen hver måned, men Amanda Seyfried indrømmer, at det er meget svært at have et forhold, når de bor så langt fra hinanden.

Amanda Seyfried vil dog gerne nyde forholdet, som det er nu, men hun har ikke overvejet, om hun skal være sammen med Dominic Cooper for altid.

- Der er mange, der spørger mig, om Dominic er den eneste ene. Jeg ved det ikke, og jeg har det fint nok med ikke at vide det. For meget planlægning kan ødelægge forholdet. Jeg synes, kærlighed er fantastisk, men det er sjældent, at jeg har følelsen af, at jeg skal være sammen med denne person for altid, fortæller Amanda Seyfried i et interview.

Læs flere gossip-nyheder her.

MestLæste