Kendte

Alt, vi ved om "After"-stjernen Hero Fiennes' dating-liv

Af Anna Birch Jakobsen 17. september 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvem har Hero Fiennes datet? Har han en kæreste? Eller kunne der opstå en flirt mellem ham og Josepine Langford, som spiller Tessa i "After"? Her kan du læse alt, vi ved om Hero Fiennes' dating-liv...

Der har endelig været mulighed for at se mere til Hardin og Tessas intense kærlighed, efter "After We Collided" havde premiere d. 10 september. Det har fået os til at tænke lidt ekstra meget på den flotte, britiske skuespiller Hero Fiennes, som spiller Hardin i filmene - og vi har ikke kunne lade være med at undre os... Har han egentligt en kæreste?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det kunne jo være, at der var nogle af jer, der havde tænkt det samme. Derfor har vi samlet alt, vi ved om Hero Fiennes' dating-liv.

Har Hero Fiennes en kæreste?

Nej, Hero Fiennes er single! Ifølge ham selv har en aldrig haft en 'rigtig' kæreste - i hvert fald ikke nogen, som han har kaldt sin kæreste.

Hvem har han datet?

Enten er Hero Fiennes ikke den store dater, eller også er han bare utrolig god til at holde sit privatliv hemmeligt.

Den eneste gang hvor vi nogensinde har fået et lille glimt af noget, der kunne være fra Hero Fiennes' dating-liv, var tidligere i år på valentines dag. Her postede modellen Chanal Benjilali en instastory, hvor nogle meget opmærksomme fans spottede, at hun lå sammen med Hero Fiennes. Man kan kun se siden af hans ansigt i et kort sekund... Du kan se videoen herunder - kan du spotte ham?

Hero blev i et interview i april spurgt, hvordan det er at gå på en første date. Til det svarede han: "Jeg tror ikke, at jeg er den bedste til at give gode råd indenfor det emne". Han endte med at uddybe og sige, at det vigtigste er, at man bare er sig selv - men noget kunne tyde på, at Hero i hvert fald ikke har været på en million dates.

Kunne der opstå en flirt mellem ham og Josephine Langford?

Når to skuespillere spiller kærester i en film eller serie, så opstår spørgsmålet "kunne de blive kærester?" nærmest altid.

Der er faktisk overraskende mange skuespiller par, som har fundet sammen, fordi de har arbejdet sammen. Det er måske bare svært at leve sig ind i en rolle, hvor man skal være så intime sammen uden at udvikle en eller anden form for følelser for hinanden.

Men Josephine og Hero påstår begge, at de, på trods af de intense og intime scener, bare er venner. De indrømmer dog, at de har en naturlig kemi, som de ikke ville undvære. De mener nemlig, at det ville være alt for svært at spille kærester, hvis ikke de havde nogen som helst kemi sammen.

Man skal jo aldrig sige aldrig... Men for nu har de ikke noget kørende, og Hero Fiennes er single og ready to mingle!

MestLæste