Kendte

Alt om Justin og Selenas breakup

Af 0 20. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er Justin Bieber og Selena Gomez sammen igen? Og hvorfor var det lige, de slog op? Få hele historien her!

Vi elsker Jelena! Og det kom som et chok for de fleste, da det pludselig kom frem, at Justin Bieber og Selena Gomez var gået fra hinanden.

Angiveligt slog parret op, fordi Selena havde svært ved at stole på Justin. Kort inden bruddet havde han været inde at se "Løvernes Konge" på Broadway sammen med en model fra undertøjsmærket Victoria's Secret.

- Fordi de var så meget fra hinanden, blev det kompliceret. Hun havde nogle tillidsproblemer. Det er ikke nemt, men forholdet var nødt til at slutte, sagde en kilde til People.

Det triste breakup gik Justin Bieber så meget på, at han måske/måske ikke græd til en koncert, han holdt kort efter bruddet med Selena.

Hårde ord
Bagefter begyndte medierne at blive fyldt med hårde ord fra begge sider. Selenas venner håbede, at Justin ville holde sig væk fra Selena, fordi han havde fået hende til at græde så mange gange. Og Justin ville angiveligt også hellere date andre piger.

Derudover havde Selena og Justins breakup konsekvenser for Justins koncerter. I sangen "Beauty And A Beat", synger Nicki Minaj: "… but i gotta keep an eye out for Selena". Denne sætning måtte nu slettes fra nummeret, når det skulle spilles til koncerterne.

Justin Bieber, Selena Gomez, breakup, slået op, kærester, AMA 2013

Forgæves forsoning
I sidste uge forsøgte parret så at sætte sig sammen på en restaurant for at snakke ud om tingene og måske finde en løsning. Desværre endte samtalen hurtigt, og de forlod restauranten kun fem minutter efter, de var ankommet.

Bagefter tog Selena hjem, og Justin forsøgte at banke på og komme ind til hende. Selena ville dog ikke lukke op, hvilket gjorde ham ret sur. Daily Mail fangede det hele på billeder - se dem her.

Sammen igen?
Måske besluttede Justin sig for, at han ikke kunne leve uden Selena. I hvert gik der rygter om, at han skrev til hende konstant for at få hende til at tage ham tilbage.

Til American Music Awards i søndags måtte Justin have sin mor med som date i stedet for Selena, og han sad ved siden af Taylor Swift. Men efter prisuddelingen skete der noget. Og nu går der så rygter om, at Jelena er sammen igen.

Efter American Music Awards, blev Justin og Selena nemlig set sammen til det after party, der blev holdt efter prisuddelingen. Spændende!

Selena på hospitalet
I går måtte Selena en tur på hospitalet for at få kigget på sin hals, der er meget øm. Og gæt, hvem der var med hende - søde Justin. Både Selena og Justin blev spottet, da de gik ind i den samme bil. Vi håber, det betyder, at de er sammen igen!

Tidslinje-JustinBieberogSelenaGomez

13. august, 2010: Medierne begynder at sladre om, at Justin og Selena dater hinanden. Læs også: Er Justin Bieber og Selena Gomez kærester?
22. september, 2010: Selena nægter alle rygter om hende og Justin i et interview med Ellen Degeneres. Hun siger, han er som hendes lillebror.
1. oktober, 2010: Selena kalder Justin for et fjols i et interview. Men er det bare for at neddysse rygterne om de to?
18. november, 2010: Justin kalder både Selena Gomez og Jasmine Villegas ”smukke” i et interview.
18. december, 2010: Pressen får for første gang billeder af Justin og Selena sammen, da de er ude at gå inden en af Biebers koncerter. Et par dage før dette billede var parret blevet spottet hånd i hånd, da de var ude at spise morgenmad, men de nægtede at være andet end venner. Læs også: Justin Bieber tager Selena Gomez med overalt
Slutningen af december/starten af januar: Justin og Selena holder juleferie på en båd, hvor de kommer hinanden en del ved og er ”venner”.
3. januar, 2011: Aggressive Bieber-fans skriver onde, truende beskeder til Selena på twitter – men får det hende til at holde sig fra ham?
6. februar, 2011: Justin og Selena bliver spottet i Santa Monica. De stråler sammen, men vil endnu ikke tale om deres kærlighed til hinanden.
27. februar, 2011: Justin og Selena gør endelig deres forhold officielt, da de tropper op til Vanity Fairs Oscar-fest sammen. Det svarer til at skifte status til ”i et forhold” blandt stjernerne. Og se, hvor fint deres outfits matcher!
2. marts, 2011: Efter parret har offentliggjort deres forhold, bliver de forfulgt af kameraer overalt. Sådan er det stadig. Her er de fanget på Biebers 17 års fødselsdag. Læs også: Bieber overfaldt fotograd efter bokse-undervisning
22. maj, 2011: Justin kysser Selena på landsdækkende tv, da han vinder en Billboard-pris. Læs også: 7 ting, du ikke vidste om Justin Bieber
26. maj: Jelena kysser og krammer på en ferie i Maui på Hawaii.
7. juni, 2011: Når man er teenagestjerner, kan man komme på nogle vildt fede dates. Her er Justin og Selena til NBA-finalen.
19. juni, 2011: Selena var vært på MuchMusic Awards i Canada, men Bieber var en spøgefugl og gav hende hånden, når han kom på scenen for at drille de mange, der håbede på at se et kys.
13. juli, 2011: Parret har deltaget i virkelig mange arrangementer. Her er de to musikere inviteret til et sportsshow – måske for at tiltrække flere seere.
27. august, 2011: Det er ikke svært at se, hvorfor de er et par. Her er de til MTV VMA.
4. oktober, 2011: De turnerende kærester sørger for at få set hinanden, selv om de har travlt med deres karrierer. Her er de på stranden, hvor de kaster brød til mågerne og efter hinanden. Læs også: Justin Bieber flasher sine boxershorts
1. november, 2011: Mariah Yeater beskylder Justin for at være far til hendes barn. Rygterne svirrer om, at Selena går fra Justin på grund af faderskabssagen.
20. maj, 2012: Bieber nævner en masse i sin takketale til Billboard Awards – men ikke Selena. Er der problemer på hjemmefronten, eller vil han bare holde sit privatliv adskilt fra arbejdet? Læs også: Justin Bieber med fan til Billboard Awards 2012
22. maj, 2012: Der går rygter om, at Selena har slået op, fordi Justin har noget kørende med Rihanna. Men der er ingen kilder på den noget tynde historie.
2. juli, 2012: Bieber har sagt i et interview, at han godt kan lide Nicki Minajs numse. Selena er til fest for Ashley Tisdale, hvor en ven ser hende ”græde på grund af Justin”. Læs også: Justin Bieber i sorg
3. juli, 2012: Jelena spiser is i parken sammen med en ven. De ser ud til at være i strålende humør! Læs også: Justin Bieber bliver model for Adidas
6. juli, 2012: Sladdersitet TMZ skriver, at parret har slået op en del gange de forløbne måneder. Men et par timer senere ankommer Justin og Selena til en restaurant, hvor de holder i hånden. Da Bieber bliver spurgt, hvordan deres forhold går, svarer han: ”Hvad ser det ud til?”
22. juli, 2012: Jelena er til Teen Choice Awards. Det gør man vel ikke sammen, hvis man er ved at slå op, vel?
23. juli, 2012: Selena har fødselsdag, så parret er ude at spise. De ligner bestemt ikke nogen, der er ved at gå fra hinanden. Og se – Justin har givet Selena blomster. Sødt!
14. august, 2012: Jelena er på vej hjem til Selena. Selena har en kjole på, hvor der står ”Californiske piger gør det bedre”.
29. august, 2012: Justin overrasker Selena på filmsettet, og parret krammer og deler en paraply – selv om det ikke rigtig ser ud til at regne…
24. september, 2012: Justin og Selena holder i hånden på vej hjem fra en filmpremiere i L.A.
26. oktober, 2012: Justin fjoller rundt med skuespillerne på Selenas nye film: En falsk betjent og nogle falske pistoler.
9. november 2012: Det kommer frem, at Jelena er forbi. Du kan læse mere her!

Læs mere om

MestLæste