Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Kendte

Albert Rosin afslører: Det betyder aldersforskellen mellem mig og Jenna

Aviaya Hansen 23. november 2022
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Aldersforskellen mellem "Vild med dans"-to'eren Albert Rosin Harson og Jenna Bagge fik ikke lov at diktere, om de skulle være kærester eller ej. Men den fyldte.

Alder er kun et tal, men når forskellen på en mand og en kvindes alder er stor i en kærlighedsrelation, kan det føre til utrolige mængder opmærksomhed. Og ikke nødvendigvis af den positive slags.

Derfor var skuespiller Albert Rosin også nervøs for at fortælle sine venner og sin familie om sin 14 år ældre flamme, da han og Jenna Bagge for halvandet år siden blev kærester.

Det fortæller han i podcasten ”Jagten på en ven”, som skuespillerveninderne Neel Rønholt og Julie Ølgaard bestyrer.

Og da sidstnævnte spørger, om Albert havde betænkeligheder ved at indlede et forhold til Jenna, falder svaret prompte.

- Ja, selvfølgelig havde jeg det. Jeg var da nervøs for, hvad mine venner og min familie ville sige til det. Fordi … Det føles jo meget naturligt for os at være sammen og være kærester, for vi klinger jo megagodt.

- Og vi mærker ikke den her aldersforskel, men set udefra, når man bare hører alderen og tallene, kan det godt lyde rimelig specielt. Så jeg var da nervøs for, hvordan mine venner og min familie ville tackle det. Helt sikkert, siger han i podcasten.

Der var dog ingen grund til bekymring, viste det sig.

- Alle har naturligvis taget godt imod Jenna, fortæller Albert.

Albert, 20, og Jenna, 34, mødte hinanden for snurrende kameraer, og hele Danmark kunne følge med i, at de lærte hinanden bedre og bedre at kende som "Vild med dans"-sæsonen skred frem.

Og fordi de har danset sammen på den meget folkelige platform, som ”Vild med dans” er, er de som par nærmest blevet allemandseje, som mange elsker at læse om og ikke mindst ytre sin holdning om.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Men ligesom Alberts venner og familie, trods de bange anelser om aldersforskellen, reagerede positivt på nyheden, har offentligheden også overordnet set taget godt imod dem, fortæller Albert.

- Jeg forsøger så vidt muligt at holde mig fra at læse kommentarer på Facebook og sådan noget. Men af dem jeg har læst … jeg synes, der bliver sendt meget kærlighed vores vej, siger Albert, som tror de positive reaktioner kommer af, at han, som mand, er den yngste i forholdet.

Albert og Jenna mødte som bekendt hinanden i dansesalen, da de dansede sammen i ”Vild med dans” i 2020. Der var straks god kemi, som blot blev forstærket under de mange timer, de tilbragte tæt sammen i øvelokalet.

Derfor ligger det også lidt i baghovedet på Albert, når Jenna går på gulvet med en ny dansepartner – kan en anden mon valse sig ind i hendes hjerte og skubbe Albert ud?

- Jeg har tænkt over det mange gange. Udover mig har hun danset med Micki Cheng, som er sød og er til mænd, så der var jo overhovedet ikke noget der. Og nu har hun lige danset med Joel Hyrland, og han var også bare vildt sød. Men jeg kan godt mærke, at jeg har haft et lille behov for lige at møde dem og se, hvem de er.

- Og Jenna har været sød til lige at tage dem med hjem forbi, så jeg lige kunne møde dem. Det skal jeg ikke være sådan, at jeg skal godkende dem eller noget, men det er meget rart lige at møde dem, lyder det fra Albert, som understreger, at han stoler 100 pct. på Jenna.

Artiklen blev første gang bragt på sh.dk. Dette er en redigeret version.

Læs mere om

MestLæste