harry styles
Kendte

Afsløring: Det her gør Harry Styles i søvne

Af Marie Søndergaard 13. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
En fan af Harry Styles har afsløret noget helt bestemt, han gør, når han sover.

Forestil dig lige at møde dit største idol på et fly. Måske skal I flyve rigtig længe, så du har god tid til at holde øje med ham eller hende, og måske får du også chancen for at se dit idol sove! Det skete for en One Direction-fan, som mødte Harry Styles på et fly – og som bagefter har afsløret, hvad han gjorde, da han faldt i søvn under flyveturen!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Alt om Harry Styles

- Jeg lagde virkelig mærke til, hvor helt vild høflig han var over for personalet, og han var rigtig sød ved en anden passager, som gerne ville have et billede og autograf til sin niece. Han opførte sig meget sødt og modent. Og forresten så gisper han i søvne, har en fan fortalt om Harry.

Læs også: Se Harry med kort hår

Seriøst, det er sødt at tænke på. Gad vide om han havde mareridt, eller om han altid gør det i søvne? Nurh.

I galleriet herunder kan du læse om 11, Harry Styles smeltede vores hjerter!

11gangeHarryStylessmeltedevoreshjerter

Harry Styles i X Factor UK

Første gang vi så ham i "X Factor"

Der var ingen tvivl om, at Harry havde X Factor fra det øjeblik, han trådte ind på scenen i den britiske udgave af talentshowet. Vi var i hvert fald fans med det samme!

Se hele Harrys audition her:

Foto: YouTube
Harry Styles og Lux Teasdale

Hver eneste gang han holder en baby

Der er bare ikke noget mere nuttet end en lækker fyr med en baby, og Harry er heldigvis glad for børn. Her er det One Directions stylist Lou Teasdales datter Lux, der får en Harry-krammer.

Foto: All Over
Harry Styles til Brit Awards 2014

Da han var lige ved at misse en pris ved Brit Awards 2014 ...

... fordi han skulle på toilettet. Vi elsker, at han er ærlig nok til at indrømme det på scenen!

Foto: All Over
Harry Styles og Abbie Robinson

Da han gav Abbie Robinson denne her gave

Velgørenhed har altid haft en stor plads i Harrys hjerte, og han har flere gange mødtes med kræftsyge fans. Da han i 2015 mødte Abbie Robinson, der lider af en sjælden form for kræft, ved en One Direction-koncert i O2 Arena, forærede han hende en halskæde med et hjerte og en diamant. Nurh!

Foto: All Over
Harry Styles

Da han sov med en kæmpe bamse

Ja, Harry, det kan godt være, at du ligner en rockgud nu, men for os vil du altid være den cute dreng, der tog sig en lur med en kæmpe bamse ...

via GIPHY

Foto: All Over
Harry Styles og hans mor Anne

Når han er sammen med sin mor

Harry er en ægte Mors Dreng, og vi elsker det tætte forhold han har til sin mor. Da hun blev gift i 2013, var Harry forlover og holdt en sjov og rørende tale, og han har selv udtalt, at det var noget at det mest nervepirrende, han nogensinde har gjort.

Foto: All Over
Harry Styles hjælper fan

Da han hjalp en fan på benene

Under en shoppetur i New York blev Harry omringet af en flok fans og fotografer, og det kom til at gå lidt voldsomt for sig. En fan blev skubbet ned på jorden og slog sit ben, men heldigvis var helten Harry hurtig til at hjælpe hende op og trøste hende. Kan man være sødere? Vi tror det ikke.

Foto: All Over
Harry Styles

Da han græd over lede kommentarer

Harry er en følsom fyr, og det kunne man blandt andet se i dokumentaren "One Direction: A Year in the Making", hvor Harry ikke kunne holde tårerne tilbage, da han skulle fortælle om de lede kommentarer, han fik efter en mindre god optræden i "X Factor"-showet. Vi var vist ikke de eneste, der var klar til at springe på et fly til London for at trøste ham.

Foto: All Over
Harry Styles

Da han crashede en fødselsdagsfest

Hvor vildt ville det lige være, hvis Harry Styles dukkede op til din fødselsdag? Den drøm blev til virkelighed for en pige ved navn Melina, da Harry Styles tilfældigvis joinede hendes fødselsdagsfrokost på restauranten Ysabel i Los Angeles. Melina og hendes veninder sørgede naturligvis for at få taget et gruppefoto. Vi er kun lidt misundelige.

Foto: All Over
Harry Styles donerer hår

Da han donerede sit hår til velgørenhed

Vi var mange, der fik et chok, da Harry tidligere i år klippede det lange, lækre hår helt kort, og vi er stadig ikke helt overbevist om, at det korte hår er lige så lækkert til ham. Men da vi fandt ud af, at han havde doneret sit hår til velgørenhed, tog det os sådan cirka 0 sekunder at tilgive ham.

Foto: Instagram
Harry Styles og Louis Tomlinson

Da han gav Louis det her kram ...

... efter One Directions sidste koncert før pausen. Årh, 1D, vi savner jer!

Foto: All Over

Læs mere om

MestLæste