Kendte

Afsløring | Den gladeste celeb på Twitter er …

Af Marie Søndergaard 1. oktober 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Okay, der er simpelthen lavet en undersøgelse af, hvem der er mest ”happy” på Twitter. Er I overraskede over resultatet?

Der bliver altså lavet nogle undersøgelser på ret grineren ting engang imellem. Denne gang har man sat sig for at undersøge, hvilken celeb der er allergladest på Twitter! Man har kigget på de 100 kendte med flest følgere og fundet ud af, hvem der har udtrykt de gladeste følelser i sine tweets de seneste otte måneder.

Tag testen: Hvem er din kendte Twitter-tvilling?

Og vinderen er … trommehvirvel … HARRY STYLES!

Vi elsker Harrys sjove, underlige, mystiske og søde tweets, og vi er helt enige i, han skaber megapositiv stemning på Twitter.

Læs også: Sådan kommer du i gang med Twitter

Hvilket Harry-tweet er jeres yndlings?

I galleriet kan du se, hvordan du får dit idol til at følge dig på Twitter!

Sådanfårduditidoltilatfølgedigtwitter

Hvis du kan få dit idol til at svare eller retweete dit tweet, så lægger de mærke til dig og din profil, og der er derfor større sandsynlighed for, at de vil følge dig. Derfor er det en rigtig god idé at finde ud af, hvilken slags tweets dit idol plejer at svare på. Ariana Grande svarer for eksempel mest på søde tweets og komplimenter, mens Ian Somerhalder er helt vild med, når hans fans sender ham kreative tegninger af ham selv.

Nogle stjerner er nærmest online på twitter døgnet rundt, mens andre først kommer på sent om aftenen, når de er færdige med koncerter, filmoptagelser, og hvad de nu ellers render rundt og laver. Hold øje med, hvornår dit idol tweeter mest, og sigt så efter at skrive til dem på de tidspunkter. Stjernerne modtager tusindvis af tweets hver dag, så hvis du skriver, mens de er på, er chancen for, at de ser din besked meget større.

Det er ikke nemt, men chancen for, at dit idol svarer dig eller følger dig, bare fordi du beder dem om det, er altså ret lille! Prøv i stedet at skrive noget sjovt og kreativt, der viser, at du virkelig er fan af dem. Du kan for eksempel fortælle dem, hvor meget deres seneste sang betyder for dig.

Hvis dit idol kun følger en håndfuld personer, så er chancen for, at de kommer til at følge dig meget lille. Men der er altså også vildt mange stjerner, der elsker at svare, retweete og følge deres fans. Både Justin Bieber, Taylor Swift og Ariana Grande svarer tit deres fans på twitter!

Stjernerne finder tit på deres egne hashtags, som de beder deres fans om at bruge. Gør det! Der er ret stor sandsynlighed for at blive retweetet af dit idol, hvis du bruger hashtagget på en kreativ og sej måde.

Det allervigtigste, hvis du vil have dit idol til at følge dig, er, at du ikke spammer dem. Du må gerne skrive til dem, men du må aldrig sende den samme besked igen og igen. Så kan du nemlig være sikker på, at dit idol ikke har lyst til at følge dig, og måske bliver du endda blokeret.

MegetMere