Kendte

Årets Paradise-vindere: Cecilie og Peter

Af Line Sølvhøj Jensen 27. maj 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Så blev spændingen udløst, og Cecilie og Peter løb af med titlen som årets vindere af ”Paradise Hotel”.

Masser af intriger, kærlighed, fester, diskussioner, tårer og spænding lige til det sidste - det er, hvad årets "Paradise Hotel" har budt på. I aften var den store finale i "Paradise Hotel", og vinderne blev Cecilie og Peter.

Det blev et meget tæt løb, og først så det ud som om, Cecilie og Peter ville få flest stemmer, men så fik Tammie og Kasper nogle stemmer. Peter var helt sikker på, at Patrick ville stille sig bag ham, men Patrick svigtede og stillede sig alligevel bag Tammie og Kasper.

Peter har spillet sammen med flere forskellige piger, som han også har været sammen med, men både Line, Candy og Julie, som var med i juryen, stillede sig bag Cecilie og Peter.

Læs også: Peter er årets lækreste Paradise-fyr.

Det var Carlos, der tog det endelige valg og gjorde Cecilie og Peter til årets vindere. Og parret bestod troskabstesten, så de hver får 250.000 kroner.

Da vi spurgte Vi Unges læsere, hvem de syntes, der skulle vinde, var der hele 35 procent af jer, der syntes, at Tammie skulle vinde. Derefter syntes 18 procent, at Peter skulle vinde, 10 procent stemte på Kasper, mens Cecilie kun har fået 3 procent af jeres stemmer.

Glæd dig til, at du snart kan læse et interview med Tammie her på Vi Unges hjemmeside.

MegetMere