Kendte

Årets mest googlede designer

Af Luise Gregersen 18. december 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
WHAT!? Vi havde aldrig gættet på, at en af vores yndlings-YouTubere er den mest googlede designer i 2014. Se her, hvem det er.

Hvem skulle have troet, at en af vores yndlings-YouTubere, Bethany Mota, ville slå Alexander Wang og Valentino på listen over de mest googlede designere i 2014? Det er altså vildt sejt!

Læs også: Derfor elsker vi Bethany Mota

Bethany har, ved siden af sin karriere som sej YouTube-blogger, deltager i den amerikanske version af "Vild med dans" og udgivelsen af sin første single, designet nogle vildt nice kollektioner for modemærket Aéropostale.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu viser det sig, at hendes hårde arbejde har givet hende pladsen som den mest googlede designer i 2014! Se hele listen her:

Tag testen: Hvilken YouTube-kanal skal du have?

1. Bethany Mota
2. Kate Spade
3. Oscar de la Renta
4. Rachel Roy
5. L'Wren Scott
6. Valentino
7. Alexander Wang
8. Sherri Hill
9. Edith Flagg
10. Tina Knowles

Vi synes, det er SÅ sejt gået af Bethany!

DemskaldufølgeYouTube

Amerikansk-vietnamesiske Michelle Phan laver vildt seje beautyvideoer, og så laver hun nogle ret seje ”trend reports”, hvor hun gennemgår tidens hotteste trends. Følg hende her.
Bethany Mota er en amerikansk YouTube-blogger, der især laver seje DIY- og indretningsvideoer. Som barn blev hun mobbet meget, og mange af hendes videoer handler derfor om at sige fra overfor hate og mobbere. Følg hende her.
Amerikanske Connor Franta er umulig ikke at holde af, når man ser hans seje og sjove videoer om alt fra kærlighed til sketches. Følg ham her.
Kristine Sloth er den største YouTube-blogger i Danmark. Hun bor i Aalborg, og hun laver især mange videoer om skønhedsprodukter, men hun taler også en del om mobning og veninder. Følg hende her.
Tyler Oakley kalder sig selv for professionel fangirl. Han laver videoer om homoseksualitet, interviews med kendte og sjove indslag med andre videobloggere. Følg ham her.
Zoella, der i virkeligheden hedder Zoe Sugg, er en britisk YouTube-blogger, og hvis du har set bare en af hendes videoer, så ved du, at hun er vildt sjov og supersød. Hun laver alt fra shoppevideoer og makeup-guides til kæreste-tags med YouTube-bloggeren Alfie Deyes, som hun bor med. Følg hende her.
PewDiePie, der rigtigt hedder Felix og er svensker, var en af de første bloggere, der blev helt store på YouTube. Han laver flest videoer om spil og gamingkulturen. Følg ham her.
ThatcherJoe, der rigtigt hedder Joe Sugg, er bror til Zoella, men han er selv en vildt dygtig videoblogger! Han laver de sjoveste kendisparodier og nogle ret vilde udfordringsvideoer. Følg ham her.
Cassandra er en amerikansk beautyblogger, der blandt andet er kendt for sine modige videoer, hvor hun viser sin urene hud frem og viser, hvordan man dækker sine bumser. Følg hende her.
Alfie Deyes er kæreste med Zoella, men han har også sin egen YouTube-blog, PointlessBlog. Følg ham her.

MestLæste