Kendte

Årets kærestepar i ”Paradise Hotel”

Af Line Sølvhøj Jensen 22. februar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det var kærlighed ved første blik, da Tammie og Kasper checkede ind på ”Paradise Hotel” i år. Kærligheden overlevede alle Paradise-intrigerne, og nu er de kærester.

Før Tammie checkede ind på "Paradise Hotel" afslørede hun, at hun blandt andet havde meldt sig til, fordi hun gerne ville møde en sød fyr. Hun fortalte også, at hendes drømmefyr har grønne øjne, mørkebrunt hår, charmerende smil og en veltrænet krop - en beskrivelse, der passer ret godt på Kasper!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og prinsen på den hvide hest dukkede op. Tammie var nemlig slet ikke i tvivl, da hun skulle vælge, hvem hun skulle spille sammen med. Hun valgte Kasper - både som partner i spillet, men også som partner i det virkelig liv.

Under optagelserne til "Paradise Hotel" var parret meget hemmelighedsfulde og forsøgte at skjule, at de var lidt kærester, og måske var det derfor, at Nicolai forsøgte at splitte parret af. Men selv om Tammie og Kasper blev splittet på "Paradise Hotel", så lader det til, at kærligheden alligevel holdte.

Parret vil ikke afsløre, hvornår i programmet, de blev kærester, men de viser sig offentligt som kærester, efter de er vendt hjem fra "Paradise Hotel".

Læs om fyrene og pigerne i "Paradise Hotel" her.

MestLæste