Kendte

Årets bedste bagdel er ….

Af Susie Pedersen 13. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvert år får stjernerne alle mulige slags titler, kåringer og priser. Her er en af de mere fjollede, men hvis du er nysgerrig på, hvilken mandlig stjerne der har årets bedste numse, så se med her!

Daniel Radcliffe er i år blevet kåret til at have den bedste numse blandt de mandlige stjerner i Hollywood via en afstemning. Prisen skyldes blandt andet hans scener i filmene ”What If” og ”Kill Your Darlings”, hvor ”Harry Potter”-stjernen altså viser sin splitternøgne popo.

Læs også: Daniel Radcliffe fortæller om sin første gang

Han dystede med andre stjerner, som har vist deres bare bagdel på film, så Daniel slog altså også Jamie Dornan, som spiller Christian Grey i ”Fifty Shades of Grey”.

Læs også: Daniel Radcliffe fik vokset numsen

Foto: All Over

Hvilken stjerne, synes I, skulle have vundet? 

I galleriet herunder har vi samlet 15 overraskende facts om Harry Potter.

15overraskendefactsom”HarryPotter”

Harry Potters fødselsdag er den 31. juli – den samme dag som forfatteren J.K. Rowling.

Skuespilleren bag spøgelset Myrtle i ”Hemmelighedernes kammer” var 37 år, da hun spillede rollen som den unge studerende.

Skuespillerne blev bedt om at skrive et essay om deres karakter for at komme ind i rollen, og til det skrev Emma Watson 16 sider, mens Daniel Radcliffe kun afleverede en enkelt. Rupert Grint fik aldrig gjort det.

Da Rupert Grint prøvede at få rollen som Ron Weasley, begyndte han sin audition med en hjemmelavet rap: ”Hej, mit navn er Rupert Grint, og jeg håber ikke, I synes, jeg stinker” var de første linjer. Haha!

Tom Felton gik faktisk til audition til rollen som både Ron Weasley og Harry Potter, men måtte altså i stedet ’nøjes’ med rollen som Draco.

The Georgian House Hotel i London har værelser, der ligner dem på Hogwarts. Sejt! 

Den mindst succesfulde ”Harry Potter”-film (”Fangen fra Azkaban”) solgte for 90 millioner dollars mere end den mest succesfulde ”Twillight”-film.

J.K. Rowling har fortalt, at hun fik idéen, mens hun sad i et tog, der var forsinket i fire timer.

David Holmes, der var Daniel Radcliffes stunt double i de første seks film, blev lam fra halsen og ned under et stunt til den syvende film.

Hele universet er meget inspireret af Anden verdenskrig, og Voldemort har J.K. Rowling fundet inspiration til i Adolf Hitler.

Daniel Radcliffe var i mange år afhængig af alkohol og mødte flere gange op på settet med tømmermænd.

J.K. Rowling har fortalt, at hun har fortrudt, at Hermione og Ron endte op sammen.

- Rupert og jeg ser ikke hinanden mere, og vi skriver heller ikke sammen. Jeg ser ham måske en gang hvert halve år ved et tilfælde, og er det kun et venligt ”hej, hvordan går det?”, har Daniel Radcliffe fortalt.

Det var Emma Watsons allerførste audition, da hun forsøgte og få rollen som Hermione, og hun gik faktisk kun til den for sjov.

Evanna Lynch slog 15.000 piger i kampen om at spille Luna ved at skrive et brev til J.K. Rowling om sin kamp med anoreksi. Rowling lovede hende, at hvis hun blev rask, ville hun få rollen.

Læs mere om

MegetMere