blak
Kendte

9 facts om Blak

Af Marie Søndergaard 8. december 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du er nede med Blak, så læs lige med her, hvor du kan blive ekspert på den seje sanger.

Du kan helt sikkert sangen ”Nede Mette” udenad, og hvis du er vild med den, så er du også vild med sangeren bag – nemlig Blak. Han er på ingen tid strøget til tops på hitlisterne, og vi kommer helt sikkert til at se og høre meget mere til ham.

Læs også: Blak var en af de mest spillede på Spotify i 2016

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vil du gerne vide mere om Blak? Så har du klikket på den rigtige artikel, for vi har nemlig fundet nogle facts om ham.

9 facts om Blak:

  1. Hans fulde navn er Henrik Blak, så han har altså valgt sit efternavn som kunsternavn.
  2. Blak kommer fra Nakskov på Lolland.
  3. Han er en del af FlexMusic sammen med bland andre Jimilian, som han laver en del musik sammen med.
  4. Faktisk ser Blak og Jimilian ikke kun hinanden som venner eller kollegaer – de ser hinanden som familie. Cute!
  5. Blak blev for alvor kendt, da han udgav sangen ”Nede Mette” i 2016, men faktisk skrev han allerede sangen fire år tidligere, og han havde slet ikke tænkt sig, at den skulle udgives. Ret heldigt, at han alligevel besluttede sig for at gøre det!
  6. Allerede som helt ung teenager begyndte Blak at interesse sig for at rappe, og han syntes især, at Eminem var ret sej i filmen ”8 Mile”.
  7. Til Danish Music Awards 2016 blev Blak ”Årets danske clubnavn”.
  8. Han har gået på Stormarkskolen i Nakskov, hvor han tit stod og rappede i skolegården.
  9. På Instagram hedder han @blakflexin, og på Facebook kan du finde ham under @BLAKjr.

Hør musik fra Blak herunder:

I galleriet kan du høre nogle af stjernernes bedste coversange!

Stjernernesbedstecover-sange

Miley Cyrus elsker at synge hendes gudmor Dolly Partons megahit ”Jolene” – og det gør hun også rigtig godt! Hør den her.
”Roar”-sangerinden viste et skjult talent, da hun pludselig kastede sig ud i at rappe hele Jay Z’ og Kanye Wests ”Ni**as in Paris”. Hør den her!
Vi kan høre på Justin Bieber, der synger et cover af Drakes ”Trust Issues”, hele dagen! Hør den her!
Ariana bliver tit sammenlignet med Mariah Carey, og det er der sådan set ikke noget at sige til, når man hører det her cover. Hør den her!
Bea blev kendt i ”X Factor”, men det var først efter programmet, hun lavede dette fantastiske cover af Miley Cyrus’ ”We Can’t Stop” sammen med Boyce Avenue, at hendes karriere tog fart. Hør den her!
Fifth Harmony har holdt sammen efter ”X Factor”, men en af deres bedste optrædener kom allerede i starten, hvor de sang ”Impossible” med Shontelle. Hør den her!
Det er umuligt ikke at holde af den her video, hvor 1D-drengene sidder på en strand og synger Jason Mraz’ ”Im Yours”. Hør den her!
De to charmerende musikere skal snart på en endnu en tour sammen, og de er generelt rigtig glade for at synge sammen. Her synger de et ”mash up” af ”No Diggity” og ”Thrift Shop”. Hør den her!
Ingen cover-liste uden Christopher! Hans Robyn-cover af ”Call Your Girlfriend” var en af de sange, der satte gang i hans seje karriere, og det er der ikke noget at sige til. Hør den her!
Ja, Ed Sheeran får to gange på listen, for han er altså virkelig god til at lave cover-sange! Her synger han 5 Second of Summers supergode hit ”She Looks So Perfect”. Hør den her!

Læs mere om