Kendte

1D-mentors baby-råd til Louis Tomlinson

Af Marie Søndergaard 20. juli 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ej, hvor sødt. Læs her, hvad Simon Cowell sagde, da Louis fortalte ham, at han skal være far.

Louis Tomlinson og Briana Jungwirth har endnu ikke selv udtalt noget om deres lille baby, der kommer til verden i starten af næste år, men der er rigtig mange andre, der elsker at tale om den første 1D-baby. I et interview afslører drengenes mentor, Simon Cowell, hvad han sagde, da Louis ringede og fortalte, at han skal være far.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Jeg sagde: ”Du kan godt klare det. Du er heldig, fordi du er i en position, hvor du kan tage dig af babyen uden at skulle bekymre dig”, siger Simon Cowell i interviewet med The Sun.

Læs også: Louis skal være far!

Han forklarede også Louis, at han tidligere har fået mange negative opkald, men at Louis’ ikke var et af dem, og så kan han ikke forstå, hvorfor nogle folk er sure over graviditeten.

- Han har ikke slået nogen ihjel. Han har gjort en pige gravid. Det sker hver dag over hele verden. Igen, Louis har en fantastisk familie, og hør nu: det er et plus, det er ikke negativt, siger Simon Cowell.

Læs også: Det ved vi om Briana

Brianas far, Joe, har også været ude i medierne og fortælle, at Briana synes, det er ret overvældende med den vilde omtale, hun pludselig får.

- Briana er meget genert – stærk, men genert – og hun har svært ved at overskue det hele, for hun bliver stresset, og hun skriver hele tiden sms’er til mig, fortæller Joe til Daily Mail Online og understreger, at selv om graviditeten var et chok for familien, så støtter de hende.

Tjek galleriet herunder for billeder af Louis' hotte udvikling!

LouisTomlinsonshotteudvikling

MestLæste