Kendte

15 seje kendis-tatoveringer

Af Thomas Flindt 28. februar 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De kendte elsker tatoveringer, og mange har flere end en. Synes du også, at tatoveringer kan være flotte? Så tjek de kendtes ud her!

Chris Brown, David Beckham, Pink, Miley Cyrus, Justin Bieber, Harry Styles og mange andre kendte er helt vilde med tatoveringer. Nogen af tatoveringerne har stor betydning for dem, fordi de markerer noget vigtigt i deres liv, mens andre bare er et smykke til kroppen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 10 flotte kjoler og 10 lækre fyre til Grammy 2013

Det er dog ikke alle de kendte, der har været lige heldige med deres tatoveringer, det kan for eksempel have været en dårlig tatovør eller et uovervejet motiv.

Vi har fundet 15 af de sejeste kendistatoveringer og samlet dem i galleriet herunder. Hvilken, synes I, er sejest?

Læs også: Forside battle - Selena Gomez mod Miley Cyrus

Kendtemedtatoveringer

Daniel Agger har en masse cool vikingemotiver på ryggen - ret sejt!
Miley Cyrus' lille tatovering af en indianer-uro under armen er lidt sød!
Vi er vilde med tegneserie-looket på Zayn Maliks tatovering.
Stjernestrømmen ned af Rihannas nakke er virkelig pæn!
Scarlett Johanssons tatovering kunne godt nok have været tegnet af en femårig, men teksten er ret sej. Hvem mon er den heldige: Hende eller ham, der dater hende?
Modellen Jodie Marsh har vildt mange tatoveringer, men den sjoveste er helt klart hendes lille djævlehale.
Harry Styles har virkelig mange søde, sjove og skøre tatoveringer. Hvilken, synes I er sejest?
Sangerinden Jessie J har en ret sød tatovering bag øret. Den ligner en kombination af et hjerte og noder, så mon ikke det er en kærlighedserklæring til musikken?
David Beckham er SÅ lækker, og hans tatoveringer gør ham mega badboy. Vi kan ikke bestemme os for, hvilken tatovering der er sejest. Kan I?
Pink er en af de kendte piger, som har allermest blæk på kroppen. Vi faldt mest for den lille søde engel på skulderen, som rækker ud efter et stjerneskud.
Justin Biebers ugle-tatovering er ret sej, synes I ikke?
Chris Brown har begge arme og hele brystet tatoveret, men de tatoveringer, der falder os i øjnene, er de to roser tæt på kravebenet. I sidste ende er han jo også bare en fyr, der vil elskes.
Lady Gaga har tatoveret et hjerte med teksten "dad" på sin skulder. Selv om hun kan være lidt skør en gang imellem, så vil hun altid være fars pige - sødt!
Johnny Depp har en vildt sej og sjov tatovering på sin underarm. Kan I gætte, hvad den betyder? Vi hjælper lidt: Det har noget med en pirat at gøre!
Søde Christopher er så vild med musikeren James Dean, at han har fået ham tatoveret på sin arm. Vi synes, den er ret sej!