Film & serier

Yes! En helt ny scene fra "After We Collided" er blevet offentliggjort

Af Amalie Takahashi Christiansen 15. april 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den 11. april 2020 var det præcis et år siden, at vi blev introduceret til filmen "After", der havde premiere den 11. april 2019. På en så særlig dag ville det være oplagt at offentliggøre premieredatoen for efterfølgeren, "After We Collided", men da det ikke var tilfældet, skete det næstbedste – der blev nemlig offentliggjort en scene fra 2'eren - og du kan se klippet her!

Den 11. april 2020 var det præcis et år siden, at vi blev introduceret til den dramatiske romance mellem Hardin Scott og Tessa Young i filmen "After", der havde premiere den 11. april 2019 – og på valentinsdag den 14. februar 2020 blev den fulde teaser for efterfølgeren, ”After 2: After We Collided”, offentliggjort.

Vi venter fortsat spændt på den danske premieredato for "After 2", men "After"-teamet valgte at fejre 1-års jubilæum på ganske særlig vis!

På en så særlig dag ville det være oplagt at offentliggøre premieredatoen på 2'eren, men da det ikke var tilfældet, skete det næstbedste – der blev nemlig offentliggjort en helt ny scene fra "After 2"!

Klippet viser hovedpersonerne, Hardin og Tessa, der deler et intimt øjeblik. Før tingene udvikler sig (… til du ved hvad), begynder Tessa at udtrykke sin nervøsitet for, om nogle vil høre dem – og på klassisk kæphøjagtig Hardin-stil, råber Hardin drillende, ”Hallooo, er der nogle?”

Herefter går skærmen i sort, og vi kan kun gætte på, om det bliver i den scene, at Tessa og Hardin fuldbyrder deres kærlighedsforhold.  

Udover filmes fulde teaser er dette endnu en scene, der lægger op til, at "After 2" bliver et stort sammenfald af hede scener, der vil give tusinder af fans varmen! Se for dig selv i klippet herunder.

Faktisk var klippet den perfekte måde at holde fansne ved godt mod, mens vi spændt venter på efterfølgeren – som vi forhåbentlig vil ankomme senere i 2020.

Vi ved kun at "After 2: After We Collided" vil følge den igangværende saga om Hardin og Tessas kærlighedshistorie, hvor Tessa begiver sig ud på en ny praktikplads, der fører til, at hun bliver fanget i et trekantsdrama og samtidig forsøger at håndtere de problemer, der opstod mellem hende og Hardin i slutscenerne i den første film.

Der er stadigvæk så meget mere i vente for ”Hessa”!

MegetMere