teen wolf
Film & serier

YAY! De bedste ”Teen Wolf”-nyheder ever

Af Marie Søndergaard 19. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har været virkelig nervøse for det her i "Teen Wolf", men det har der heldigvis ikke været nogen grund til!

I marts var Dylan O’Brien involveret i en virkelig forfærdelig ulykke under optagelserne til ”The Maze Runner: The Death Cure”, hvilket betød, at man måtte udskyde premieren på filmen på grund af hans alvorlige kvæstelser. Samtidig blev mange ”Teen Wolf”-fans nervøse for, om Dylan ville vende tilbage i rollen som Stiles i sæson seks …

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sådan kom Dylan fra "Teen Wolf" i virkeligheden til skade

Men nu kan vi heldigvis ånde lettede op! Det er nemlig bekræftet, at Dylan er med i den nye sæson, der skulle komme til efteråret! Nogle af afsnittene blev allerede optaget før ulykken, og når de indspiller noget af det sidste til sæsonen i august, burde Dylan være helt rask.

- Stiles fylder meget i sæsonen, for der kommer til at være en masse mystik omkring ham. Vi kommer til at se, hvad Stiles’ venskab betyder for Scott, Lydia og Malia. Vi vil finde ud af, hvorfor han er Scotts bedste ven, hvad det betyder, at han er Malias menneskelige anker, og hvad hans skal-de-eller-skal-de-ikke-forhold er med Lydia, forklarer skaberen af ”Teen Wolf”, Jeff Davis, til Entertainment Weekly.

Læs også: Det vidste du ikke om Dylan O'Brien

Det lyder jo helt fantastisk! Dejligt, at det ser optimistisk ud for Dylan.

snapchat

Herunder kan du læse ti ting, du ikke vidste om "Teen Wolf"!

10tingduikkevidsteom”TeenWolf”

Tyler Posey prøvede at få rollen som Jacob i ”Twillight”, men den gik til Taylor Lautner. Han har noget for ulveroller!
All Over
Ulvehylene i serien kommer ikke fra ægte ulve. De er faktisk optaget med gorillaer!
All Over
”Teen Wolf”-castet plejede at sammenligne sig selv med ”Venner” og beskrev Tyler Posey som Joey, Dylan O’Brien som Chandler, Colton Haynes som Ross og Tyler Hoechlin som Richard.
All Over
Det tager fire og en halv time at sminke Tyler Posey som varulv, inden de skal filme.
All Over
Faktisk bruger serien ikke så mange computereffekter, som man skulle tro. Kløer, blod, tænder og lignende er nemlig lavet som en del af kostumet.
All Over
Serien har flere gange brugt direkte citater fra filmen ”Teen Wolf”, der blev lavet i 1985 med Michael J. Fox i hovedrollen.
All Over
Dylan O’Brien forsøgte først at få rollen som Scott, og Holland Roden, der spiller Lydia, var til audition i rollen som Allison. Det kunne vi ikke forestille os!
All Over
Det er kun Tyler Posey og Shelley Hennig, som spiller Malia, der knurrer, når de optager scenerne. De andre gider ikke, for det bliver alligevel først optaget og lagt på bagefter.
All Over
Hvilken af Scotts evner ville Tyler Posey helst have? ”Evnen til at gro et skæg”, har han svaret. Haha!
All Over
Under en optagelse blev hele settet pludselig oversvømmet af en flod, og produktionen mistede for mange tusinde kroner udstyr, men ingen kom til skade. Heldigvis!
All Over