Film & serier

YAAAS! Sæson 2 af "Første gang" er på veeeeej!!!

Af redaktionen 21. december 2018
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Yaaaay, julen starter tidligt! Vores yndlingsserie ”Første gang” vender tilbage med en ny sæson i 2019! Jubiiii, vi kan seriøst ikke vente!

Kan du huske ”Første gang”?! I sæson 1 følger vi de fire veninder Sofie, Alma, Lærke og Clara på deres efterskole, hvor venskab, kærlighed og dramaaa er en stor del af hverdagen – specielt fordi, der er én fyr, de alle sammen crusher riiimelig meget på! Nemlig søde, flotte Sebastian. Hvis du ikke har set sæson 1 endnu, kan du se ALLE afsnittene af ”Første gang” lige her!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Det skal du vide om Vi Unge-serien "Første gang"

I sæson 2 af ”Første gang” vender vi tilbage til livet på efterskolen, og vi glæder os helt vildt meget til at se, hvad, der venter os! Bliver der drama med kærester igen? Da vi sagde farvel til sæson 1, var Sofie og Sebastian jo på god fod, men Sofie havde brug for lidt mere tid, hvis de skulle være kærester igen. Og Sebastian ville vente på hende. Gad vide, om det stadig er sådan?!

Og hvad med veninderne? Bliver der trekantsdrama og fight over drengene igen?! Vi håber nu, at Lasse også snart finder en sød kæreste - han er jo virkelig cute og sjov!

Vi er reeet sikre på, at sæson 2 bliver spækket med mindst ligeså meget spændende som sæson 1, og det bliver jo så godt!

Vi glæder os så meget til at se endnu en sæson, når den får premiere i 2019.