Frozen
Film & serier

Yaaas! Ny ”Frozen 2” trailer ude nu

Af Selina Sander Jensen 15. februar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Det er allerede 6 år siden, vi fulgte med i det magiske eventyr om Elsa og Anna – og nu er den første trailer til den nye film ude!

Endelig er der kommet en trailer til ”Frozen 2”, og vi kan altså godt glæde os til at se endnu mere til både Elsa og Anna og deres venner Kristoff, Sven og Olaf, når de skal på nye eventyr.

Det ser nemlig ud til, at der sker noget, som får Elsa, Anna, Kristoff, Sven og Olaf til at bevæge sig uden for Kongeriget Arendal i den nye film. Der er også en ny mystisk karakter på spil i filmen, som måske har de samme magiske kræfter som Elsa.

Disney har ikke fortalt meget om den nye film endnu, og der er heller ingen detaljer udover traileren. Men selv om vi ikke ved, hvad der sker med Kongeriget Arendal, kunne det se ud til, at Elsa og Anna skal til at stå over for nye udfordringer, som de ikke har prøvet før.

Læs også: Test: Hvem er du fra "Frost"?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Og I kan godt sætte kryds i kalenderen allerede nu: ”Frozen” 2 får nemlig premiere i Danmark præcis 6 år efter den første film, d. 25. december 2019. Mon ikke den bliver lige så god som den første? Vi glæder os i hvert fald til at se den!

Se traileren her:

MestLæste