Film & serier

"X Factor" udskudt på ubestemt tid!

Af Nicklas Erik Lagerstorf 18. marts 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
"X Factor" har indtil nu være udskudt i to uger, men nu er det populære TV-program altså blevet udskudt endnu en gang. Læs mere her!

Lige nu kommer den ene aflysning efter den anden af større og mindre arrangementer som følge af regeringens nye restriktioner, som skal bekæmpe smittespredningen af corona-virus.

Også "X Factor" har været ramt af aflyste programmer, men indtil i dag havde de forventet at starte op igen fredag den 27. marts. Men det kommer altså ikke til at ske alligevel ... Det oplyser TV 2 nu i en pressemeddelelse.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Fans af Sofie Linde, Thomas Blachman og resten af holdet kommer altså til at vente endnu længere på at se dem på skærmen.

- TV 2 følger regeringens retningslinjer, og derfor er X Factor indtil videre udskudt i de kommende uger, så der bliver heller ikke sendt X Factor fredag 27. marts, skriver TV 2 i pressemeddelelsen.

Vi kommer altså til at vente endnu længere, før vinderen af "X Factor" bliver fundet.

- Hvordan tingene ser ud herefter, vil TV 2 tage stilling til, alt efter hvordan situationen i Danmark udvikler sig, slutter TV 2 af.

De resterende deltagere i "X Factor" er Magnus og Aksel, Alma Agger, Mathilde Caffey, Emil Wismann, Smokey Eyes og Ilona.

De håbefulde sangstjerner må altså væbne sig med masser af tålmodighed for at få deres "X Factor"-skæbne afgjort.

Læs mere om

MestLæste