Film & serier

Vores yndlingsfilm

Af Line 12. januar 2010
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
For os er kulde, sne og blæsevejr altså lige med at se film og hygge. Her er vores yndlingsfilm!

Synes du ikke også bare, at det er skønt at kravle under dynen og se masser af film, når det er koldt udenfor? Her er de film, vi bare kan se igen og igen og … Hvilke film er dine yndlingsfilm?

Julie:
Jeg har tre totalt-yndlingsfilm, nemlig:
1. "Moulin Rouge", fordi den jo har det hele: Ulykkelig kærlighed, store følelser, en megalækker fyr og masser af crazy dansenumre.
2. "Twillight" - need I say more?
3. "Clueless", fordi min bedste veninde og jeg har set den tusind gange, og vi har en masse traditioner omkring den. Og så er den jo desuden bare fantastisk!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Rikke:
"Before Sunset" og "Before Sunrise" er fuldstændig fantastiske film, der får dig til at tro på ægte kææærlighed! Jeg har set dem SÅ mange gange!

Cecilie:
"50 First Dates" er helt sikkert min yndlingsfilm. Den er både sjov, sød og en totalt tøsefilm, som man bare skal se.

Sisse:
Jeg har tre yndlingsfilm, som jeg altid smækker i dvd'er, når jeg er i filmhumør, nemlig "Den fabelagtige Amélie fra Montmartre", "10 Things I Hate About You" og "Shrek", som jeg faktisk ser hver eneste gang, jeg er syg… eller bare har lyst til at stene video!

Frk. Lund:
Ej, der findes bare så mange gode film, men faktisk så kan jeg se "Harry Potter"- filmene igen og igen! Jeg bliver aldrig træt af kærlighed og magi!

Læs mere om

MestLæste