the vampire diaries
Film & serier

Vildt sørgelig video: Skuespillerne fra ”The Vampire Diaries” siger farvel

Af Marie Søndergaard 25. juli 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har virkelig svært ved at holde tårerne tilbage, når vi ser den her farvel-video fra ”The Vampire Diaries”-teamet!

Hvorfor skal gode ting slutte?! Det er lige blevet offentliggjort, at ”Teen Wolf” slutter efter sæson seks, og nu er det så også kommet frem, at sæson otte af ”The Vampire Diaries” bliver den sidste. Det blev afsløret på Comic-Con i San Diego her i weekenden. SNØFT!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Hvem skal du date fra "The Vampire Diaries"?

Og så skal det åbenbart lige gøres endnu sørgeligere ved, at skuespillerne og teamet bag serien har lavet en farvel-video, hvor de fortæller, hvad de har lært i løbet af den årrække, de har spillet med i ”The Vampire Diaries”, hvordan de er blevet en familie, og de takker seriens fans. Der får man altså lige en KÆMPE klump i halsen.

Læs også: "The Vampire Diaries"-skuespillere i sorg

Se farvel-videoen herunder:

Kommer du til at savne ”The Vampire Diaries”, eller er det ok, den slutter nu efter otte sæsoner?

Herunder kan du læse ting, du ikke vidste om "The Vampire Diaries"!

10tingduikkevidsteom”TheVampireDiaries”

Producerne bag ”The Vampire Diaries” ønskede oprindeligt at caste Ashlee Simpson til serien i stedet for Nina Dobrev. Kan du forestille dig en anden end Nina som Elena?
Det har ikke altid været planen, at Stefan og Damon skulle hedde Salvatore til efternavn. I første udkast til serien hed de nemlig Whitmore, fordi producerne synes, at Salvatore lød for italiensk til en amerikansk tv-serie. Senere har de brugt Whitmore som navnet til Elenas og Carolines college.
Ashley Tisdale blev tilbudt at komme til audition, men det sagde hun nej tak til. Man ved ikke, hvilken rolle hun skulle have spillet, men mon ikke Caroline eller Elena er et meget godt bud?
Byen Mystic Falls findes faktisk i virkeligheden, selv om det ikke er der, serien er optaget. Den ligger i Virginia i USA, og der bor lidt under 7000 mennesker. I bøgerne hedder byen Fell’s Church (Fells kirke, red.), men det synes producerne var for religiøst, og så faldt valget altså på Mystic Falls.
Både Paul Wesley (Stefan), Zach Roerig (Matt) og Michael Trevino (Tyler) gik først efter rollen som Damon, inden de blev castet i deres nuværende roller.
Flere af skuespillerne er blevet brugt i en kampagne for Røde Kors, hvor man har opfordret unge studerende til at donere blod under titlen ”Sult en vampyr, og doner blod”, og over 3500 mødte frem i den gode sags tjeneste. Til gengæld fik de lov til at se scener fra ”The Vampire Diaries”, som ingen andre har set.
I bøgerne er der endnu flere overnaturlige væsner, end dem vi ser i serien – heriblandt engle og magiske ræve. Men producerne har altså trukket grænsen for det overnaturlige et andet sted end bøgerne.
Tyler Lockwood var tæt på at blive skrevet ud af serien, fordi de ikke synes, hans historie var relevant nok i starten. Det var dog udsigten til, at han ville blive hybrid, der fik dem til at beholde ham i serien. Yay!
Elena var tæt på at få en BFF mere end Bonnie og Caroline. En karakter ved navn Meredith var nemlig skrevet ind i det første afsnit, men det fortrød instruktøren, fordi han synes, der ville blive for mange at holde styr på.
Det første afsnit af serien blev optaget i Canada, men da den blev købt og forlænget, rykkede de til Georgia, hvor de har optaget lige siden.